Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

PIRELLI P ZERO Velo

Vytvořeno03.10.2019
Na právě skončeném mistrovství světa v silniční cyklistice se podařilo značce Pirelli uspět a to hned na několika frontách. Po skvělém výsledku Mikkela Bjerga a Iana Garrisona z týmu Hagens Berman Axeon, kteří získali zlatou a stříbrnou medaili v časovce mužů U23, přinesl právě víkend ještě větší vzrušení. Holandská cyklistka Annemiek Van Vleuten se stala po 100km sólu novou světovou šampionkou žen, australanka Amanda Spratt získala bronzovou medaili a v elitním závodě mužů získal na závěr Matteo Trentin stříbrnou medaili. Všichni tři jezdci, patřící do týmu Mitchelton-SCOTT, závodili na galuskách Pirelli P ZERO TM Velo, které poskytovaly maximální spolehlivost a výkon na velmi mokrých silnicích a nízkých teplotách, což charakterizovalo prakticky celé toto mistrovství světa. Gratulujeme Van Vleuten, Trentinovi a Spratt, byli výjimeční!(stejně tak, jako jejich "gumy" :-D!) ... zlato z toho nakonec nebylo, ale i tak jemu i odvážným společníkům z úniku patří uznání a obdiv! ... zlato z toho nakonec nebylo, ale i tak jemu i odvážným společníkům z úniku patří uznání a obdiv! Vám, holky, taky! Vůbec to nebylo jednoduchý! Vám, holky, taky! Vůbec to nebylo jednoduchý!
Kvalitní obutí jistě výraznou měrou přispělo i k větší jistotě v nelehkých podmínkách. Ona vteřinka ke vteřince ... Kvalitní obutí jistě výraznou měrou přispělo i k větší jistotě v nelehkých podmínkách. Ona vteřinka ke vteřince ... Jak má člověk pocit, že to pod zadkem není úpně jistý, v každý točce se pak dá lehce trochu ztratit - a dohánějte to potom pořád ... Když to ale sedí, je to o něčem jiným! Jak má člověk pocit, že to pod zadkem není úpně jistý, v každý točce se pak dá lehce trochu ztratit - a dohánějte to potom pořád ... Když to ale sedí, je to o něčem jiným! Takže - správná volba! https://www.kolokram.cz/vyhledavani?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=pirelli+zero&n=21&submit_search Takže - správná volba!
https://www.kolokram.cz/vyhledavani?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=pirelli+zero&n=21&submit_search

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies