Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

S-Works Venge

Vytvořeno02.10.2019
Podzimní sluníčko láká na projížďku, nedaleká kavárna Split láká na kávu. Ale nemám s sebou zámek?! Tak alespoň sundám pedály ... :-D. Podzimní sluníčko láká na projížďku, nedaleká kavárna Split láká na kávu. Ale nemám s sebou zámek?! Tak alespoň sundám pedály ... :-D. Podzimní sluníčko láká na projížďku, nedaleká kavárna Split láká na kávu. Ale nemám s sebou zámek?! Tak alespoň sundám pedály ... :-D.
Toulavá kamera nebo cyklotoulky, to je fuk. My vám chceme ukázat tenhle kousek S-Works Venge. Toulavá kamera nebo cyklotoulky, to je fuk. My vám chceme ukázat tenhle kousek S-Works Venge.
Tradiční vlastní kliky a převodníky. Tradiční vlastní kliky a převodníky.
Tak dlouho spolu kluci z USA a z Japonska válčili, až přišli na to, že bude asi lepší spolupracovat - tady je výsledek - stavba z Ameriky + komponenty z ostrovů (Honšů, Kjůšů, Hokkaido, Šikoku - tak tohle všechno je Japonsko :-D - a celkem to skoro i "odpovídá" - přesmykač, šaltr, přední brzda, zadní brzda :-D). Tak dlouho spolu kluci z USA a z Japonska válčili, až přišli na to, že bude asi lepší spolupracovat - tady je výsledek - stavba z Ameriky + komponenty z ostrovů (Honšů, Kjůšů, Hokkaido, Šikoku - tak tohle všechno je Japonsko :-D - a celkem to skoro i "odpovídá" - přesmykač, šaltr, přední brzda, zadní brzda :-D).
... a to vzadu je kašna na náměstí v České Lípě. ... a to vzadu je kašna na náměstí v České Lípě.
Vy, co rychle zapomínáte - je to S-Works! Vy, co rychle zapomínáte - je to S-Works!
A je to z KOLOKRÁÁÁMU!!! A je to z KOLOKRÁÁÁMU!!!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies