Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Lightweight Autobahn!

Vytvořeno02.10.2019
https://www.kolokram.cz/zapletena-kola/7901-diskove-kolo-lightweight-autobahn.html Chtěl by snad někdo lehce nabýt něčeho "lehkovážného" :-D ? Tak potom je tu jeden skladovej disc LW, nyní za spe-ci-ál-ní(!) cenu... https://www.kolokram.cz/zapletena-kola/7901-diskove-kolo-lightweight-autobahn.html Chtěl by snad někdo lehce nabýt něčeho "lehkovážného" :-D ? Tak potom je tu jeden skladovej disc LW, nyní za spe-ci-ál-ní(!) cenu...
https://www.kolokram.cz/zapletena-kola/7901-diskove-kolo-lightweight-autobahn.html
... už se to klube ven - LIGHTWEIGHT AUTOBAHN! ... už se to klube ven - LIGHTWEIGHT AUTOBAHN! Ne ne, fakt to není lehkej dekl na kanál! Ne ne, fakt to není lehkej dekl na kanál! Ani neidentifikovatelný létající objekt - t.zv. UFO! Ani neidentifikovatelný létající objekt - t.zv. UFO! Je to speciální disk, který z vás učiní plně identifikovatelný letící objekt ... Je to speciální disk, který z vás učiní plně identifikovatelný letící objekt ... ... a díky rychlosti, kterou díky němu budete schopni vyvinout, se můžete klidně vydat i na "autobahn" - na dálnici a rozhodně nebudete brzdou provozu :-D ! ... a díky rychlosti, kterou díky němu budete schopni vyvinout, se můžete klidně vydat i na "autobahn" - na dálnici a rozhodně nebudete brzdou provozu :-D ! Opravdu! Už jen nalepit galusku, nahustit a ... letěééét!!! https://www.kolokram.cz/zapletena-kola/7901-diskove-kolo-lightweight-autobahn.html Opravdu! Už jen nalepit galusku, nahustit a ... letěééét!!!
https://www.kolokram.cz/zapletena-kola/7901-diskove-kolo-lightweight-autobahn.html

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies