Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Bianchi Specialissima

Vytvořeno30.09.2019
Tak jo, můžou být věci lehké nebo taky ultralehké, jako třeba letadla ... nebo BIANCHI :-D. Tak jo, můžou být věci lehké nebo taky ultralehké, jako třeba letadla ... nebo BIANCHI :-D. Tak jo, můžou být věci lehké nebo taky ultralehké, jako třeba letadla ... nebo BIANCHI :-D. ... takové lžičky z umělé hmoty mohou bát lehké, pevné, pružné ... jako BIANCHI :-D. ... takové lžičky z umělé hmoty mohou bát lehké, pevné, pružné ... jako BIANCHI :-D. Něco také může být ještě navíc krásné ... jako? Jako BIANCHI :-D. Něco také může být ještě navíc krásné ... jako? Jako BIANCHI :-D.
Jako třeba právě tohle Bianchi. Jako třeba právě tohle Bianchi.
Klasická barva, klasické tvary lehce šmrncnuté moderními prvky stavby a máme tady jednu specialitku. Klasická barva, klasické tvary lehce šmrncnuté moderními prvky stavby a máme tady jednu specialitku.
... je to přímo Specialissima! ... je to přímo Specialissima!
Kdybych se zrovna vrátil z kina z Harryho Pottera, uvěřil bych, že se ten šaltr po namontování ještě tvarově přizpůsobil stavbě - protáhl se, zívl, trošičku se zavrtěl v čepech a ustálil se tak, aby maximálně ladil ... :-D. Kdybych se zrovna vrátil z kina z Harryho Pottera, uvěřil bych, že se ten šaltr po namontování ještě tvarově přizpůsobil stavbě - protáhl se, zívl, trošičku se zavrtěl v čepech a ustálil se tak, aby maximálně ladil ... :-D.
To asi nebude odznáček z vycházkové hole - tenhle "erb" je pro cyklisty magickým znamením! To asi nebude odznáček z vycházkové hole - tenhle "erb" je pro cyklisty magickým znamením!
Musíme uznat, Edo (:-D), že po tobě zůstalo Něco, doslova s velkým "N"! Musíme uznat, Edo (:-D), že po tobě zůstalo Něco, doslova s velkým "N"!
Kam s ním? Do vitriny? Na silnici?? Jo! Na slunce a ať vítr sviští! Taková nádhera musí na světlo Boží! Kam s ním? Do vitriny? Na silnici?? Jo! Na slunce a ať vítr sviští! Taková nádhera musí na světlo Boží!
Zpočátku to nebude jednoduchý - oči ne a ne donutit koukat na cestu před sebe :-D! Zpočátku to nebude jednoduchý - oči ne a ne donutit koukat na cestu před sebe :-D!
... na ty filigránské detaily se ne a ne a nedá nekoukat ... ... na ty filigránské detaily se ne a ne a nedá nekoukat ...
Tak je to správné - decentní sedlo nijak nenarušuje celkový vzhled a navíc ještě nakonec bude schované pod zadnicí :-D - s tou si ale bude "rozumět". Tak je to správné - decentní sedlo nijak nenarušuje celkový vzhled a navíc ještě nakonec bude schované pod zadnicí :-D - s tou si ale bude "rozumět".
Kola stejně tak, máme dojem, že by bylo zbytečné tříštit pocity z rámu nějakými výstředními plackami ... Takhle je to akorát - stále je zachován ten klasický styl bicyklu, jak je známý od nepaměti. Kola stejně tak, máme dojem, že by bylo zbytečné tříštit pocity z rámu nějakými výstředními plackami ... Takhle je to akorát - stále je zachován ten klasický styl bicyklu, jak je známý od nepaměti.
Jednoduchý vzorek gumy, klasická ráfková brzda ... dá se ještě něco dodávat? Je to přece Specialissima! Jednoduchý vzorek gumy, klasická ráfková brzda ... dá se ještě něco dodávat? Je to přece Specialissima!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies