Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Park tool stěna

Vytvořeno26.09.2019
Cyklisté vítáni! To je samozřejmé, ale ...! Cyklisté vítáni! To je samozřejmé, ale ...! Cyklisté vítáni! To je samozřejmé, ale ...!
... když jsou ještě k tomu trochu zruční mechanici, máme pro ně navíc malé překvapení! ... když jsou ještě k tomu trochu zruční mechanici, máme pro ně navíc malé překvapení!
PARK - TOOL STĚNU! Pozor, není to žádná lezecká stěna v parku. Je to pro ty ... PARK - TOOL STĚNU! Pozor, není to žádná lezecká stěna v parku. Je to pro ty ...
... kteří projíždí okolo a během předešlé jízdy zjistili, že je například třeba: ... srovnat představec, přitáhnout/povolit uchycení kufrů na pedálech, srovnat sedlo, ... a nechce se jim nahoru po schodech do krámu, ... ... kteří projíždí okolo a během předešlé jízdy zjistili, že je například třeba: ... srovnat představec, přitáhnout/povolit uchycení kufrů na pedálech, srovnat sedlo, ... a nechce se jim nahoru po schodech do krámu, ...
... tak právě pro ty jsme ven nainstalovali tohle "udělátko první pomoci" pro všechny velocipedisty. ... tak právě pro ty jsme ven nainstalovali tohle "udělátko první pomoci" pro všechny velocipedisty.
Máte zde volně k dispozici ty nejzákladnější instrumenty pro rychlý, jednoduchý zásah na vašem stroji, aby další kilometry cesty mohly probíhat v pohodě a nic vás neznervózňovalo. Doufáme, že vám tato maličkost pomůže, udělá radost a že na svém místě vydrží co nejdéle :-D! (Stejnou pomůcku plánujeme v nejbližší době umístit i na naší pobočce v LBC. Tak ať vám slouží! Máte zde volně k dispozici ty nejzákladnější instrumenty pro rychlý, jednoduchý zásah na vašem stroji, aby další kilometry cesty mohly probíhat v pohodě a nic vás neznervózňovalo. Doufáme, že vám tato maličkost pomůže, udělá radost a že na svém místě vydrží co nejdéle :-D! (Stejnou pomůcku plánujeme v nejbližší době umístit i na naší pobočce v LBC. Tak ať vám slouží!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies