Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

EB okem Kolokrámu - Continental

Vytvořeno24.09.2019
Na návštěvě u Conti. A hned z kraje padaj trumfy! Ale jo, dovedete si představit, že by na Tour chyběli??? Speciální edice za speciální peníz :)... Na návštěvě u Conti. A hned z kraje padaj trumfy! Ale jo, dovedete si představit, že by na Tour chyběli??? Speciální edice za speciální peníz :)... Na návštěvě u Conti. A hned z kraje padaj trumfy! Ale jo, dovedete si představit, že by na Tour chyběli??? Speciální edice za speciální peníz :)... … nebo že by tady chyběl kamarád Thai Do? … nebo že by tady chyběl kamarád Thai Do? Tys mě, vole, nepoznal?! Tak to si přečisti ty lupy na očích! Tys mě, vole, nepoznal?! Tak to si přečisti ty lupy na očích! Tady nenajdete kontakt na kreslíře a sáňkaře Petra Urbana – tady se píše něco o téhle skládačce – a Eska to nenííí! :) Tady nenajdete kontakt na kreslíře a sáňkaře Petra Urbana – tady se píše něco o téhle skládačce – a Eska to nenííí! :) Ačkoliv kamarád vypadá tak na přeborníka v sumo, nenechte se mýlit, klame tělem – je to cyklistický fanatik. Tady se nám pochlubil šperkem ze své sbírky – strojem mistra Fausta Copiho!!! Ačkoliv kamarád vypadá tak na přeborníka v sumo, nenechte se mýlit, klame tělem – je to cyklistický fanatik. Tady se nám pochlubil šperkem ze své sbírky – strojem mistra Fausta Copiho!!!
Přiznejte se, kolik si vás umí představit svištění ve sjezdu v horách na bambusovejch ráfcích??? Přiznejte se, kolik si vás umí představit svištění ve sjezdu v horách na bambusovejch ráfcích???
Copak se dá dělat – elektrokola se všude množí, jako americkej rak v našich potocích … Copak se dá dělat – elektrokola se všude množí, jako americkej rak v našich potocích …
Tak už víte, jak vypadá CHÁPAVÝ VÝRAZ??? :) Tak už víte, jak vypadá CHÁPAVÝ VÝRAZ??? :)
Vyrazíme na švih, na památku velkého campionissima ? Vyrazíme na švih, na památku velkého campionissima ? Moc tomu nechybí – přineste si svoje pedály, nafouknout a … Moc tomu nechybí – přineste si svoje pedály, nafouknout a … … brzdy to má … … brzdy to má … … rychloupínáky, možná je to i pevná (zarezlá :)) osa … … rychloupínáky, možná je to i pevná (zarezlá :)) osa … … maximálně odlehčený kliky a převodník … … maximálně odlehčený kliky a převodník … … perfektně vysezený sedlo :) … … perfektně vysezený sedlo :) … A to nás v nejlepším vyrušila uklízečka, že se jí prej pokazil vysavač, jestli náhodou někdo nejsme elektrikář :). Doporučili jsme jí, ať si vymontuje motor z nějakýho vystavenýho exponátu/kola :), těch je všude tolik, že si toho nikdo ani nevšimne … A to nás v nejlepším vyrušila uklízečka, že se jí prej pokazil vysavač, jestli náhodou někdo nejsme elektrikář :). Doporučili jsme jí, ať si vymontuje motor z nějakýho vystavenýho exponátu/kola :), těch je všude tolik, že si toho nikdo ani nevšimne … 18. 71397343_10157606432972710_3951285902759690240_o

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies