Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

EB okem Kolokrámu - Ceramicspeed

Vytvořeno23.09.2019
Kam teď? Třeba tady? Ceramicspeed – was ist das??? Kam teď? Třeba tady? Ceramicspeed – was ist das??? Kam teď? Třeba tady? Ceramicspeed – was ist das??? Hóóóši, kdybych měl normální boty, tak se mi snad samy rozšněrujou tkaničky! Hele…! Hóóóši, kdybych měl normální boty, tak se mi snad samy rozšněrujou tkaničky! Hele…! Starej strejda od ponku by zamumlal asi jenom něco jako: … co vejráš, vždyť to je normální kardan… Starej strejda od ponku by zamumlal asi jenom něco jako: … co vejráš, vždyť to je normální kardan… Jo, to všechno už se kdysi zkoušelo, ale…! Pracnost, obrábění, materiály, … Tak dnes s tím, jak se vyvíjí obráběcí stroje, jaké se dnes dají používat materiály … Jo, to všechno už se kdysi zkoušelo, ale…! Pracnost, obrábění, materiály, … Tak dnes s tím, jak se vyvíjí obráběcí stroje, jaké se dnes dají používat materiály … … dá se ledacos „oprášit“ a je tady nápad jako hrom! Je to paráda, vidět, že jsou ještě lidi, co koukaj kolem sebe, mudrujou o tom a zkoušej, nabijou si hubu a zase zkoušej, … :) … dá se ledacos „oprášit“ a je tady nápad jako hrom! Je to paráda, vidět, že jsou ještě lidi, co koukaj kolem sebe, mudrujou o tom a zkoušej, nabijou si hubu a zase zkoušej, … :) Dva kotouče – jeden brzdí, druhý pohání. Dva kotouče – jeden brzdí, druhý pohání. Když náhodou vyjedete narychlo v tesilkách, sem se vám nohavice nenamotá :)! Když náhodou vyjedete narychlo v tesilkách, sem se vám nohavice nenamotá :)! Koukáte, co? A přitom je to úplně jednoduchý! Koukáte, co? A přitom je to úplně jednoduchý! … segment se posunuje a unašeč zapadá tu do ozubení o větším průměru, tu zase o menším, jak je fárovi libo … :) - nic co by se nedalo pochopit. … segment se posunuje a unašeč zapadá tu do ozubení o větším průměru, tu zase o menším, jak je fárovi libo … :) - nic co by se nedalo pochopit. … jak se říkalo v Pelíškách: … a přitom taková blbost :). … jak se říkalo v Pelíškách: … a přitom taková blbost :). … to se pár chytrých hlav dalo dohromady a … … to se pár chytrých hlav dalo dohromady a … … takhle to vypadá a funguje. Kvalitní nápady, kvalitní materiály, kvalitní zpracování, kvalitní ložiska(o těch hlavně celej CERAMICSPEED je! :)) … a můžete se dívat. … takhle to vypadá a funguje. Kvalitní nápady, kvalitní materiály, kvalitní zpracování, kvalitní ložiska(o těch hlavně celej CERAMICSPEED je! :)) … a můžete se dívat. A říkat si: … do …., že mě to taky nenapadlo, vždyť je to úplně jasný …! Nevadí, zkuste třeba něco jinýho :). A říkat si: … do …., že mě to taky nenapadlo, vždyť je to úplně jasný …! Nevadí, zkuste třeba něco jinýho :).

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies