Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

EB okem Kolokrámu - Fulcrum

Vytvořeno17.09.2019
Oddělení rotačních komponentů – vítejte u FULCRUMu! Oddělení rotačních komponentů – vítejte u FULCRUMu! Oddělení rotačních komponentů – vítejte u FULCRUMu! Dívali jsme se a zveme tedy i vás na malou prohlídku vystavených exponátů … Dívali jsme se a zveme tedy i vás na malou prohlídku vystavených exponátů … … hračičkové se mohou s dnešními CNC obráběcími centry pěkně odvázat a vymýšlet a tvarovat … … hračičkové se mohou s dnešními CNC obráběcími centry pěkně odvázat a vymýšlet a tvarovat … …a následně představovat a nabízet jednu novinku vedle druhé. …a následně představovat a nabízet jednu novinku vedle druhé. Zde malá ochutnávka z karbonové nabídky. Zde malá ochutnávka z karbonové nabídky. Nebojte, vše důležité vám brzy o jednotlivých modelech sdělíme v naší nabídce. Vy se zatím koukejte, co by se vám asi tak mohlo líbit … Nebojte, vše důležité vám brzy o jednotlivých modelech sdělíme v naší nabídce. Vy se zatím koukejte, co by se vám asi tak mohlo líbit … … následně budete mít možnost porovnávat parametry, vzhled, ceny, … … následně budete mít možnost porovnávat parametry, vzhled, ceny, … Fakt se točej úplně všechny! :) Fakt se točej úplně všechny! :) … a kotouče, kam se podíváš! … a kotouče, kam se podíváš! Už si dělejte do notýsku poznámky, jak se který model jmenuje … Už si dělejte do notýsku poznámky, jak se který model jmenuje … … ono jich není zrovna málo! … ono jich není zrovna málo! Nemusíte mít strach (zatím)! I klasika má stále ještě svoje místo v nabídce. Nemusíte mít strach (zatím)! I klasika má stále ještě svoje místo v nabídce. Něco technických dat a parametrů neuškodí – zatím alespoň něco, aby vás to nezahltilo :). Něco technických dat a parametrů neuškodí – zatím alespoň něco, aby vás to nezahltilo :). Tak ještě pohled na malý detail provedení a už můžete začít přemýšlet, co se pod vámi bude příští sezónu otáčet …? Že by něco od FULCRUM??? Tak ještě pohled na malý detail provedení a už můžete začít přemýšlet, co se pod vámi bude příští sezónu otáčet …? Že by něco od FULCRUM???

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies