Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

EB okem Kolokrámu - Park Tool

Vytvořeno12.09.2019
Tady je ten správnej kout. Jó, chlapi sobě! :) PARK TOOL – nářadí pro šikovný ruce. Do domácí dílny i do servisu k profíkům! Tady je ten správnej kout. Jó, chlapi sobě! :) PARK TOOL – nářadí pro šikovný ruce. Do domácí dílny i do servisu k profíkům! Tady je ten správnej kout. Jó, chlapi sobě! :) PARK TOOL – nářadí pro šikovný ruce. Do domácí dílny i do servisu k profíkům!
Dnešní dílna bez pořádnýho nářadí? Na to zapomeňte! Dnešní dílna bez pořádnýho nářadí? Na to zapomeňte!
On takovej bicykl, dámy a pánové, už dávno není to, co bejval … Ono se nám ledacos změnilo. On takovej bicykl, dámy a pánové, už dávno není to, co bejval … Ono se nám ledacos změnilo.
A tak kdo si chce s dnešníma vychytávkama a speciálními součástkami a vůbec se všemi těmi hejblaty a udělátky poradit, musí k tomu mít odpovídající vybavení. A tak kdo si chce s dnešníma vychytávkama a speciálními součástkami a vůbec se všemi těmi hejblaty a udělátky poradit, musí k tomu mít odpovídající vybavení.
Takže jak se nám neustále vyvíjí strojový park, ruku v ruce s tím musí jít evoluce nářadí. Takže jak se nám neustále vyvíjí strojový park, ruku v ruce s tím musí jít evoluce nářadí.
Zdá se vám toho nějak moc? Tak to zdaleka není všechno! Zdá se vám toho nějak moc? Tak to zdaleka není všechno!
K čemu jsou jednotlivé kousky určené, na to často přijdete sami, ale(!) někdy už to fakt chce raději odborný seminář. K čemu jsou jednotlivé kousky určené, na to často přijdete sami, ale(!) někdy už to fakt chce raději odborný seminář.
… jako chirurgické nářadí na sále … … jako chirurgické nářadí na sále …
Chlapci od Park Toolu mají na mysli i to, abyste se zbytečnými pohyby neunavili a mohli se soustředit jen a jen na precizní práci. Chlapci od Park Toolu mají na mysli i to, abyste se zbytečnými pohyby neunavili a mohli se soustředit jen a jen na precizní práci.
Je to radost, navštívit takovou expozici! Je to radost, navštívit takovou expozici!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies