Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Festka aneb sedmdesát odstínů černi.

Vytvořeno02.09.2019
Tady pozorný divák zastřihá ušima - podle některých detailů ... Tohle vypadá na něco speciálního! Tady pozorný divák zastřihá ušima - podle některých detailů ... Tohle vypadá na něco speciálního! Tady pozorný divák zastřihá ušima - podle některých detailů ... Tohle vypadá na něco speciálního! A taky že jo! Zákazník si přál a dopřál, vy - maz - le - nou FESTKU! A taky že jo! Zákazník si přál a dopřál, vy - maz - le - nou FESTKU!
Tak koukejte, že stojí za to, pořídit si občas něco ne tak často vídanýho. Zvlášť, když je to celé ještě "přikořeněné" parádními komponenty ... Tak koukejte, že stojí za to, pořídit si občas něco ne tak často vídanýho. Zvlášť, když je to celé ještě "přikořeněné" parádními komponenty ...
Hodně karbonu, LW, Record, ... je to snad málo? :-D Sluší, co? Hodně karbonu, LW, Record, ... je to snad málo? :-D Sluší, co?
... přiznaná struktura pleteniny dělá taky parádu - zkrátka kam se podíváš, všude je něco zajímavýho ... ... přiznaná struktura pleteniny dělá taky parádu - zkrátka kam se podíváš, všude je něco zajímavýho ...
Bystřejší si už tady všimnou - to lanko nevede(?) do rámu??? To se ještě dělá??? :-) Bystřejší si už tady všimnou - to lanko nevede(?) do rámu??? To se ještě dělá??? :-)
Zákazník chtěl, aby tahle černá mamba měla lanoví venku, tak se stalo ... Zákazník chtěl, aby tahle černá mamba měla lanoví venku, tak se stalo ...
A kdo mu tu parádu dopřál? FESTKA! ( a kdo mu ji ustrojil? :-D) A kdo mu tu parádu dopřál? FESTKA! ( a kdo mu ji ustrojil? :-D)
CANE CREEK - na to spousta znalců nedá dopustit! Doslova nezničitelná věc! CANE CREEK - na to spousta znalců nedá dopustit! Doslova nezničitelná věc!
... sedmdesát odstínů černi ... :-D ... sedmdesát odstínů černi ... :-D
Na Festku? Jedině festový ložiska! CC! Vy starší, neplést si s Claudia Cardinale :-D! Na Festku? Jedině festový ložiska! CC! Vy starší, neplést si s Claudia Cardinale :-D!
Na zajímavý stroj zajímavé logo. Na zajímavý stroj zajímavé logo.
ONE - to jako - jedna noha vidle ... a je tam naštěstí i druhá :-D... ONE - to jako - jedna noha vidle ... a je tam naštěstí i druhá :-D...
LW Fernweg vám už asi ani nemusíme představovat ... ta dělají parádu všude, kam je namontuješ ... LW Fernweg vám už asi ani nemusíme představovat ... ta dělají parádu všude, kam je namontuješ ...
Fi zi k - jak jinak než ve stylové černé? Fi zi k - jak jinak než ve stylové černé?

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies