Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Lightweight Edelstoff

Vytvořeno01.09.2019
... škatulata, hejbejte se! Otvírejte se! :-D ... škatulata, hejbejte se! Otvírejte se! :-D ... škatulata, hejbejte se! Otvírejte se! :-D Tak co se tam uvnitř schovávalo? Tak co se tam uvnitř schovávalo? ... nějaké hadříky od LIGHTWEIGHT, to znamená ... ... nějaké hadříky od LIGHTWEIGHT, to znamená ... ... to znamená, že je to "něco lepšího". Edel stoff, to by měla být nějaká "ušlechtilá tkanina". ... to znamená, že je to "něco lepšího". Edel stoff, to by měla být nějaká "ušlechtilá tkanina". A bude to lehčí než pavučinka, tak jako vše od LW ... A bude to lehčí než pavučinka, tak jako vše od LW ... ... a samozřejmě plně funkční, takže se v tom můžete klidně pořádně vypotit na švihu! ... a samozřejmě plně funkční, takže se v tom můžete klidně pořádně vypotit na švihu! Budete to potom i mít v čem vyprat! :-D Budete to potom i mít v čem vyprat! :-D

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies