Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Ještě jeden Di Luca :)

Vytvořeno30.08.2019
Co to je, kde to jsme? Že by snad Guggenheimovo muzeum moderního umění? Tentokrát ne ... zatím se musíte spokojit s malou KOLOKRÁMskou prezentací části nabídky Danila Di Lucy. Co to je, kde to jsme? Že by snad Guggenheimovo muzeum moderního umění? Tentokrát ne ... zatím se musíte spokojit s malou KOLOKRÁMskou prezentací části nabídky Danila Di Lucy. Co to je, kde to jsme? Že by snad Guggenheimovo muzeum moderního umění? Tentokrát ne ... zatím se musíte spokojit s malou KOLOKRÁMskou prezentací části nabídky Danila Di Lucy. Na jeho modelech nalezneme všemožné barevné variace, ale jako Ital nemůže opomenout "azzuro" ! :-D Byť jen na částech stavby ... Na jeho modelech nalezneme všemožné barevné variace, ale jako Ital nemůže opomenout "azzuro" ! :-D Byť jen na částech stavby ... Killer SLR - základní, klasické, jednoduché tvarování rámu bicyklu slušelo, sluší a vždy slušet bude, ať už je postavený z jakéhokoliv materiálu. K tomu přidejme slušivé lakování ... Killer SLR - základní, klasické, jednoduché tvarování rámu bicyklu slušelo, sluší a vždy slušet bude, ať už je postavený z jakéhokoliv materiálu. K tomu přidejme slušivé lakování ... ... cyklistovy oči začínají vlhnout, srdíčko zrychluje a dlaně začínají svrbět ...:-D ... proč je tolik krásných věcí okolo nás:-D? ... cyklistovy oči začínají vlhnout, srdíčko zrychluje a dlaně začínají svrbět ...:-D ... proč je tolik krásných věcí okolo nás:-D? Jasně, nemůžeme mít všechno, ale ...! Pokud zrovna někdo už musí z nějakého důvodu obměnit strojový park, proč si tedy nepořídit něco unikátního, něco, co jen tak na každém rohu nepotkáte? Chcete poradit, co by to mohlo být?:-D Jasně, nemůžeme mít všechno, ale ...! Pokud zrovna někdo už musí z nějakého důvodu obměnit strojový park, proč si tedy nepořídit něco unikátního, něco, co jen tak na každém rohu nepotkáte? Chcete poradit, co by to mohlo být?:-D

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies