Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Cipollini Bond …

Vytvořeno17.08.2019
… nástroj pro pořádné dřevorubce. Můžete to s ním štípat do kopce i z kopce... To nejlepší možné tréninkové nářadí, jaké si jen lze představit! Ba co víc! Obojí můžete používat nejen k trénování a posilování vaší tělesné schránky, ale vše lze využívat také v "ostrém provozu"! Váš nejlepší parťák a pomocník - BOND! CIPOLLINI BOND! Cipollini Bond … nástroj pro pořádné dřevorubce. Můžete to s ním štípat do kopce i z kopce... To nejlepší možné tréninkové nářadí, jaké si jen lze představit! Ba co víc! Obojí můžete používat nejen k trénování a posilování vaší tělesné schránky, ale vše lze využívat také v "ostrém provozu"! Váš nejlepší parťák a pomocník - BOND! CIPOLLINI BOND! Cipollini Bond … nástroj pro pořádné dřevorubce. Můžete to s ním štípat do kopce i z kopce...
To nejlepší možné tréninkové nářadí, jaké si jen lze představit! Ba co víc! Obojí můžete používat nejen k trénování a posilování vaší tělesné schránky, ale vše lze využívat také v "ostrém provozu"!
Váš nejlepší parťák a pomocník - BOND! CIPOLLINI BOND!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies