Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Foto z vykládky :) ...

Vytvořeno16.08.2019
Přišla zásilka, hurá na to! Konečně můžeme začít hrát "krabičky" :-D! Přišla zásilka, hurá na to! Konečně můžeme začít hrát "krabičky" :-D! Přišla zásilka, hurá na to! Konečně můžeme začít hrát "krabičky" :-D! A vy? Vy dlouho nekoukejte a začněte vybírat a objednávat - přišla speciální zásilka od Specialized - za zvýhodněné ceny!!! Pánové a dámy, račte nastupovat, nabízíme vám speciální, zvýhodněné, prodloužené jízdy! Kdo k nám vstoupí, neprohloupí! A vám se z toho bude točit hlava stejně, jako když jste po těchto provoláních nastoupili o pouti na kolotoč!:-D A vy? Vy dlouho nekoukejte a začněte vybírat a objednávat - přišla speciální zásilka od Specialized - za zvýhodněné ceny!!! Pánové a dámy, račte nastupovat, nabízíme vám speciální, zvýhodněné, prodloužené jízdy! Kdo k nám vstoupí, neprohloupí! A vám se z toho bude točit hlava stejně, jako když jste po těchto provoláních nastoupili o pouti na kolotoč!:-D

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies