Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Cipollini Allroad

Vytvořeno09.08.2019
Cipollini Allroad šel od nás "do světa", tak ještě než ho dychtivý majitel popadne za řiditka, podělíme se s vámi o několik málo pohledů. Cipollini Allroad šel od nás "do světa", tak ještě než ho dychtivý majitel popadne za řiditka, podělíme se s vámi o několik málo pohledů. Cipollini Allroad šel od nás "do světa", tak ještě než ho dychtivý majitel popadne za řiditka, podělíme se s vámi o několik málo pohledů.
Ač by to barva mohla naznačovat, nešel na vojnu :-D. Ač by to barva mohla naznačovat, nešel na vojnu :-D. Je to prostě takovej přírodní typ - zelení by asi nadšením zrovna nehýkali, protože se na něm dá skutečně v pohodě jezdit i tou přírodou mimo asfalt, ale nenechme si kazit náladu a klidně ho vyvětrejte i mezi luhy a háji... Je to prostě takovej přírodní typ - zelení by asi nadšením zrovna nehýkali, protože se na něm dá skutečně v pohodě jezdit i tou přírodou mimo asfalt, ale nenechme si kazit náladu a klidně ho vyvětrejte i mezi luhy a háji... V chaloupky stínu pod ochranou lípy a možná i nedaleko pípy ... :-D tam mu to sluší! V chaloupky stínu pod ochranou lípy a možná i nedaleko pípy ... :-D tam mu to sluší! ... ale nemyslete si, že je to kolo jenom pro vesničany! ... ale nemyslete si, že je to kolo jenom pro vesničany! ... je to plnokrevný ALLROAD! Umí všude, tomu věřte! ... je to plnokrevný ALLROAD! Umí všude, tomu věřte! Po těch letech na trhu už si můžeme troufnout říct, že značka je toho dostatečnou zárukou - CIPOLLINI. Po těch letech na trhu už si můžeme troufnout říct, že značka je toho dostatečnou zárukou - CIPOLLINI. Převodník? Nebojte, stačí! Přece byste nechtěli někde v polích roztáčet nějakou pilu! A jestli mají vaše nožky tu náležitou force :-D (stejně jako SRAM), i na silnici leckoho škaredě potrápíte. Převodník? Nebojte, stačí! Přece byste nechtěli někde v polích roztáčet nějakou pilu! A jestli mají vaše nožky tu náležitou force :-D (stejně jako SRAM), i na silnici leckoho škaredě potrápíte. Kdo už na bicyklu něco objel, tomu stačí pohled na převody a je mu vše jasné - pohoda, s tím se dá frčet všude - nahoru i dolu. Navíc v nehostinné přírodě odpadá riziko, že někde lankem nebo kabelem chytíte za větev - tady je "bezdrát"! :-D Kdo už na bicyklu něco objel, tomu stačí pohled na převody a je mu vše jasné - pohoda, s tím se dá frčet všude - nahoru i dolu. Navíc v nehostinné přírodě odpadá riziko, že někde lankem nebo kabelem chytíte za větev - tady je "bezdrát"! :-D Podle toho, kterou pákou vyšlete impulz, řadí to buď tady nebo vzadu :) ... Podle toho, kterou pákou vyšlete impulz, řadí to buď tady nebo vzadu :) ... Tady jsou ROVALy, ale co by se event. mohlo točit pod vaší maličkostí, to už je jen a jen vaše věc. Kola a gumy, v tom vám toho nabídneme tolik, že nebudete vědět co dřív :-D. Tady jsou ROVALy, ale co by se event. mohlo točit pod vaší maličkostí, to už je jen a jen vaše věc. Kola a gumy, v tom vám toho nabídneme tolik, že nebudete vědět co dřív :-D. Poslední pohled, už se šeří, barvy a obrysy začínají ztrácet na ostrosti, ale to nikomu nabrání, aby naopak zbystřil smysly - nebylo by zrovna tohle ono???! Poslední pohled, už se šeří, barvy a obrysy začínají ztrácet na ostrosti, ale to nikomu nabrání, aby naopak zbystřil smysly - nebylo by zrovna tohle ono???!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies