Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Sada Campagnolo Chorus 12 sp.

Vytvořeno07.08.2019
Karel Gott kdysi přezpíval píseň Neila Diamonda (Beatiful noice) ...jaký nádherný chór(us :-D)... Karel Gott kdysi přezpíval píseň Neila Diamonda (Beatiful noice) ...jaký nádherný chór(us :-D)... Karel Gott kdysi přezpíval píseň Neila Diamonda (Beatiful noice) ...jaký nádherný chór(us :-D)... Tak zkuste hádat, co skrývají ty krabičky - bude to nádhera? Tak zkuste hádat, co skrývají ty krabičky - bude to nádhera? Než si umístíte tyhle "kolty" proklatě vysoko :-D, nejdříve si je pořádně prohlédněte, pomazlete se s nima :-D! Než si umístíte tyhle "kolty" proklatě vysoko :-D, nejdříve si je pořádně prohlédněte, pomazlete se s nima :-D! Jeden po druhém ty šperky vybalujte a prohlížejte (ze všech stran), potěžkávejte, přejíždějte prsty po oblinách a hranách, ať je ten zážitek dokonalý! Jeden po druhém ty šperky vybalujte a prohlížejte (ze všech stran), potěžkávejte, přejíždějte prsty po oblinách a hranách, ať je ten zážitek dokonalý! Vždyť je to novej 12-ti kvalt! To si zaslouží chvilku prohlížení... Vždyť je to novej 12-ti kvalt! To si zaslouží chvilku prohlížení... ... a už si představujte, jak bude slušet vašemu nástroji, jak se zase o level zvedne úroveň ... ... a už si představujte, jak bude slušet vašemu nástroji, jak se zase o level zvedne úroveň ... A bude to chtít chirurgickou opatrnost a přesnost, žádný zbrklý pohyby, ať si to hned zkraje někde nepoškrábete při neopatrný manipulaci. Pokud si sami nevěříte a klepou se vám nervózně tlapky, raději to svěřte odborníkům - co třeba nám? :-D A bude to chtít chirurgickou opatrnost a přesnost, žádný zbrklý pohyby, ať si to hned zkraje někde nepoškrábete při neopatrný manipulaci. Pokud si sami nevěříte a klepou se vám nervózně tlapky, raději to svěřte odborníkům - co třeba nám? :-D ... nesmí chybět "pila" a nějaký ty páky/kliky :-D, jak se na správnej stroj sluší ... ... nesmí chybět "pila" a nějaký ty páky/kliky :-D, jak se na správnej stroj sluší ... Dnes už nesmí chybět karbon! Dnes už nesmí chybět karbon! Až na některé výjimky! :-D Až na některé výjimky! :-D Tak jak? Nebudete taky tunit váš stroj?:-D Tak jak? Nebudete taky tunit váš stroj?:-D

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies