Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Colnago Concept

Vytvořeno07.08.2019
... není to zrovna žádná žhavá novinka (i když na tom sluníčku se může pěkně rozehřát:-D), ale za pohled rozhodně stojí. ... není to zrovna žádná žhavá novinka (i když na tom sluníčku se může pěkně rozehřát:-D), ale za pohled rozhodně stojí. ... není to zrovna žádná žhavá novinka (i když na tom sluníčku se může pěkně rozehřát:-D), ale za pohled rozhodně stojí. COLNAGO CONCEPT ve stylu AERO! COLNAGO CONCEPT ve stylu AERO! Potvrzeno - jedná se skutečně o kousek z dílny pana Ernesta. Není moc často k vidění i když se už vyskytuje v nabídce cca čtyři roky. Potvrzeno - jedná se skutečně o kousek z dílny pana Ernesta. Není moc často k vidění i když se už vyskytuje v nabídce cca čtyři roky.
Proč? Protože to už není to "správné" Colnago s osobitými tvary a detaily, které ho vždy spolehlivě odlišují od konkurence ... Proč? Protože to už není to "správné" Colnago s osobitými tvary a detaily, které ho vždy spolehlivě odlišují od konkurence ...
Protože kdo se jednou rozhodne "lovit v těchto vodách", ten už toho až tolik zase vymýšlet nemůže. Je to v praxi něco jako když se "odborná" veřejnost dohadovala, kdo od koho kopíroval, když ve stejné době vznikla prakticky dvě tvarově totožná letadla - Concorde a TU 144. Odborníci (ti skuteční:-D) na obou stranách poctivě přiznali, že když existuje v tomto případě totožné zadání, výsledek se zákonitě moc lišit nemůže - fyzika je jenom jedna - a aerodynamika tam patří! Protože kdo se jednou rozhodne "lovit v těchto vodách", ten už toho až tolik zase vymýšlet nemůže. Je to v praxi něco jako když se "odborná" veřejnost dohadovala, kdo od koho kopíroval, když ve stejné době vznikla prakticky dvě tvarově totožná letadla - Concorde a TU 144. Odborníci (ti skuteční:-D) na obou stranách poctivě přiznali, že když existuje v tomto případě totožné zadání, výsledek se zákonitě moc lišit nemůže - fyzika je jenom jedna - a aerodynamika tam patří!
... ale nějakej ten malej (nefunkčí) detail se může podařit do stavby propašovat ... proč ne? ... ale nějakej ten malej (nefunkčí) detail se může podařit do stavby propašovat ... proč ne?
Nemůžeme se ale zbavit pocitu, že to stejně je takový nějaký Colnago "Necolnago" :-D. Nemůžeme se ale zbavit pocitu, že to stejně je takový nějaký Colnago "Necolnago" :-D.
Nic na tom nemění fakt, že to tady leží červený na zeleným i s vlastnoručním podpisem - stylově mezi lístky jetele ... :-D. Nic na tom nemění fakt, že to tady leží červený na zeleným i s vlastnoručním podpisem - stylově mezi lístky jetele ... :-D.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies