Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Specialized Roubaix Comp Di2

Vytvořeno29.07.2019
Novinka mezi žehličkami rozbitých cest a požírači kostek. Nové "Rubéčko" opět prošlo spoustou změn, nebo spíše jde o úplně nové kolo :) ... Nové "Rubéčko" opět prošlo spoustou změn, nebo spíše jde o úplně nové kolo :) ... Na první pohled by člověk řekl, že je to Tarmac. Je to tím, že tento model umí své tlumící prvky hezky schovat. Na první pohled by člověk řekl, že je to Tarmac.
Je to tím, že tento model umí své tlumící prvky hezky schovat.
Sedlovka uchycená hodně dole, aby měla prostor pracovat. Sedlovka uchycená hodně dole, aby měla prostor pracovat. Všeříkající název " Pavé" :-) Všeříkající název " Pavé" :-) Osvědčené sedlo Power. Osvědčené sedlo Power. Další tlumící prvek je pod představcem. Je možnost měnit pružiny s různou tuhostí podle potřeby. U vyšších modelů lze pružení uzamknout úplně. Další tlumící prvek je pod představcem.
Je možnost měnit pružiny s různou tuhostí podle potřeby.
U vyšších modelů lze pružení uzamknout úplně.
Tento model je osazen kompletně na Shimanu Ultergra Di2. Tento model je osazen kompletně na Shimanu Ultergra Di2. ... ... ... ... ... ... Kola jsou hliníková, ale o to více snesou. Kola jsou hliníková, ale o to více snesou. Kdo chce rychlost a pohodlí, tohle je řešení přátelé. Kdo chce rychlost a pohodlí, tohle je řešení přátelé. A kotouče, ty už se vryly do podvědomí snad každému. A kotouče, ty už se vryly do podvědomí snad každému. Teď už jen nafitovat ideální posed a hurá na cesty i necesty. Teď už jen nafitovat ideální posed a hurá na cesty i necesty.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies