Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

KR1

Vytvořeno24.07.2019
CIPOLLINI a sesterská DMT... CIPOLLINI... CIPOLLINI... ... sesterská DMT ... ... sesterská DMT ... ... a - již brzy uvidíte v našem kině! :-D Oprava - u nás na skladě! KR1 v bílo-černém provedení. ... a - již brzy uvidíte v našem kině! :-D Oprava - u nás na skladě! KR1 v bílo-černém provedení. Upletené a uháčkované pro to největší možné pohodlí pro vaše nožky. Upletené a uháčkované pro to největší možné pohodlí pro vaše nožky. Bude to chtít trochu se o ně víc starat, ale výsledek stojí za to, jsou k pokoukání! :-D Bude to chtít trochu se o ně víc starat, ale výsledek stojí za to, jsou k pokoukání! :-D I parťák, který pojede za vámi v háku se může občas pokochat pohledem na zadní partie vašich botek a bude přemýšlet, že by si je mohl pořídit taky ... I parťák, který pojede za vámi v háku se může občas pokochat pohledem na zadní partie vašich botek a bude přemýšlet, že by si je mohl pořídit taky ... ... tak nezapomeňte, už brzy!!! Budou! ... tak nezapomeňte, už brzy!!! Budou!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies