Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

SRAM Red Etap AXS

Vytvořeno23.07.2019
A zde pár měsíců nazpět foto z montáže nové sady SRAM Red Etap AXS - bezdrátová sada od Sramu druhé generace. Umí víc než by běžnej smrtelník čekal :)! Necháme se tedy sami překvapit a přesvědčit, co vše a jak maká a hlavně jak to bude fungovat po nějakém čase v provozu :). Furt se učíme a furt se snažíme sami zlepšovat, a to hlavně díky vám, našim zákazníkům, kteří nám podobné špeky zadáváte a vozíte :) na servis! A zde pár měsíců nazpět foto z montáže nové sady SRAM Red Etap AXS - bezdrátová sada od Sramu druhé generace. Umí víc než by běžnej smrtelník čekal :)! Necháme se tedy sami překvapit a přesvědčit, co vše a jak maká a hlavně jak to bude fungovat po nějakém čase v provozu :). Furt se učíme a furt se snažíme sami zlepšovat, a to hlavně díky vám, našim zákazníkům, kteří nám podobné špeky zadáváte a vozíte :) na servis! A zde pár měsíců nazpět foto z montáže nové sady SRAM Red Etap AXS - bezdrátová sada od Sramu druhé generace. Umí víc než by běžnej smrtelník čekal :)! Necháme se tedy sami překvapit a přesvědčit, co vše a jak maká a hlavně jak to bude fungovat po nějakém čase v provozu :).
Furt se učíme a furt se snažíme sami zlepšovat, a to hlavně díky vám, našim zákazníkům, kteří nám podobné špeky zadáváte a vozíte :) na servis!
...hele, už jsi to někdy viděl??? :) ...hele, už jsi to někdy viděl??? :) ... ty vo.., tys tam zapomněl natahat dráty!?:-D ... ty vo.., tys tam zapomněl natahat dráty!?:-D Netradiční pohled - kde nic, tu nic a ono to přesto maká! Chodí to bez drátů! ... a když se to sešteluje, tak jak to má být, je to parádně v ose a jenom to jezdí nahoru a dolů. Nic nechrastí, nic necvaká, nepřeskakuje... paráda! Netradiční pohled - kde nic, tu nic a ono to přesto maká! Chodí to bez drátů! ... a když se to sešteluje, tak jak to má být, je to parádně v ose a jenom to jezdí nahoru a dolů. Nic nechrastí, nic necvaká, nepřeskakuje... paráda! Čím míň tam toho je, tím míň vercajku bude potřeba. Za chvíli se bude všechno nastavovat jen přes mobil ...?:-D Čím míň tam toho je, tím míň vercajku bude potřeba. Za chvíli se bude všechno nastavovat jen přes mobil ...?:-D Ani co se týká estetiky, není co vytýkat - tvary vypadají pěkně uhlazeně, do ruky to padne, takže pokud jsou v kondici baterie (a samozřejmě jezdec :-D !), nic nebrání maximálnímu využití naostro v provozu. Ani co se týká estetiky, není co vytýkat - tvary vypadají pěkně uhlazeně, do ruky to padne, takže pokud jsou v kondici baterie (a samozřejmě jezdec :-D !), nic nebrání maximálnímu využití naostro v provozu. Tak jo, naučíme se jak na to a budeme dál informovat o všech kladech a záporech nového systému. A budeme rádi i za každou případnou zkušenost od ostatních. Tak jo, naučíme se jak na to a budeme dál informovat o všech kladech a záporech nového systému. A budeme rádi i za každou případnou zkušenost od ostatních.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies