Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

S-Works Tarmac / SRAM Red AXS

Vytvořeno23.07.2019
Co je to? Je to černý... Co je to? Je to černý... Co je to? Je to černý... ... a taky červený - RED :-D ? ... a taky červený - RED :-D ? Uznáváme, byla to blbá hádanka :-D. Uznáváme, byla to blbá hádanka :-D. Je to jasný, je to zkompletovaný stroj SW Tarmac na novinkové, 12-ti rychlostní, bezdrátové sadě SRAM Red AXS s koly LW Obermayer na keramice ... a je to venku! Je to jasný, je to zkompletovaný stroj SW Tarmac na novinkové, 12-ti rychlostní, bezdrátové sadě SRAM Red AXS s koly LW Obermayer na keramice ... a je to venku! To jako, že už je to jasný - že je to focený venku, to vidíte sami :-D! To jako, že už je to jasný - že je to focený venku, to vidíte sami :-D! Strohé, maximálně účelné tvary nejen rámové konstrukce, ale i všeho, co je na ní navěšené ... Strohé, maximálně účelné tvary nejen rámové konstrukce, ale i všeho, co je na ní navěšené ... Co k tomu ještě chcete? Tenhle HITECH kousek tak jak vypadá, tak i funguje. Tak se vlastně už jenom koukejte na pár detailů a rozmýšlejte, ... Co k tomu ještě chcete? Tenhle HITECH kousek tak jak vypadá, tak i funguje. Tak se vlastně už jenom koukejte na pár detailů a rozmýšlejte, ... ... jestli chcete brázdit silnice na uměleckém skvostu nebo na nářadí ze Star Wars ??? :-D ... jestli chcete brázdit silnice na uměleckém skvostu nebo na nářadí ze Star Wars ??? :-D Opravujeme - z KOLOKRÁMu!!! Opravujeme - z KOLOKRÁMu!!! Přiznejte se, divili byste se ještě, kdyby vám třeba za pět let někdo řekl, že v té krabičce na šaltru je miniaturní jaderný reaktor? :-D Přiznejte se, divili byste se ještě, kdyby vám třeba za pět let někdo řekl, že v té krabičce na šaltru je miniaturní jaderný reaktor? :-D

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies