Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Di Luca - KILLER SLR

Vytvořeno21.07.2019
Zabiják Danilo má ve své nabídce i něco pro milovníky spíše klasičtějších tvarů - SLR. Zabiják Danilo má ve své nabídce i něco pro milovníky spíše klasičtějších tvarů - SLR. Zabiják Danilo má ve své nabídce i něco pro milovníky spíše klasičtějších tvarů - SLR. Jak vidíte - štíhlé jednoduché tvarování připomínající dřívější klasické trubky. Materiál a jeho zpracování je už ale na hony vdálen staré klasice... Karbon vládne světu. Jak vidíte - štíhlé jednoduché tvarování připomínající dřívější klasické trubky. Materiál a jeho zpracování je už ale na hony vdálen staré klasice... Karbon vládne světu. Štíhlá stavba a drobné designové detaily ... Štíhlá stavba a drobné designové detaily ... Kdo má rád pyramidy, nemusí nutně až do Egypta. Stačí objednat a máte jich víc, než je v okolí Gízy :- Kdo má rád pyramidy, nemusí nutně až do Egypta. Stačí objednat a máte jich víc, než je v okolí Gízy :- ... tak snad vám brzy ukážeme nějaký ustrojený ... ... tak snad vám brzy ukážeme nějaký ustrojený ...

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies