Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

A ještě jeden Di Luca jako přídavek

Vytvořeno15.07.2019
Zajímavý detail řešení uchycení patky - běžně se při nějakém tom pádu trochu ohne, ... tady buď nějaký ten menší náraz "vstřebá" bez problému nebo ...?! Zajímavý detail řešení uchycení patky - běžně se při nějakém tom pádu trochu ohne, ... tady buď nějaký ten menší náraz "vstřebá" bez problému nebo ...?! Zajímavý detail řešení uchycení patky - běžně se při nějakém tom pádu trochu ohne, ... tady buď nějaký ten menší náraz "vstřebá" bez problému nebo ...?! ... jasně, stručně, výstižně! Vyrobeno - však už všichni víme ... :-D. Koupit? Když budete chtít, tak u nás :-D! ... jasně, stručně, výstižně! Vyrobeno - však už všichni víme ... :-D. Koupit? Když budete chtít, tak u nás :-D!
... jasně, stručně, výstižně! Vyrobeno - však už všichni víme ... :-D. Koupit? Když budete chtít, tak u nás :-D! ... jasně, stručně, výstižně! Vyrobeno - však už všichni víme ... :-D. Koupit? Když budete chtít, tak u nás :-D!
Zabijákův vzduchořez! Zabijákův vzduchořez!
Co tam přijde strčit? nebojte, zjistíme vybereme, ... a strčíme to tam :-D! Co tam přijde strčit? nebojte, zjistíme vybereme, ... a strčíme to tam :-D!
Kdo si potrpí na neobvyklé tvary a chce mít něco extra, ten je tady správně. Kdo si potrpí na neobvyklé tvary a chce mít něco extra, ten je tady správně.
Danilo tady nabízí právě to "extra", co každý nemá. Danilo tady nabízí právě to "extra", co každý nemá.
S botkami nebo bez, to už si rozhodněte sami!:-D S botkami nebo bez, to už si rozhodněte sami!:-D

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies