Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Nový Bond v edici k 10. výročí značky

Vytvořeno09.07.2019
Agent 007 je sice o trošičku :-D starší, ale i deset let tradice značky není k zahození a tak ho tady máme - BOND, CIPOLLINI BOND! Agent 007 je sice o trošičku :-D starší, ale i deset let tradice značky není k zahození a tak ho tady máme - BOND, CIPOLLINI BOND! Agent 007 je sice o trošičku :-D starší, ale i deset let tradice značky není k zahození a tak ho tady máme - BOND, CIPOLLINI BOND! Osvědčený člen rodiny si získal své pevné místo v nabídce. Jak vidíte, některé "geny" potvrzují, kam patří a s kým je příbuzný - viz použité osvědčené prvky stavby. Osvědčený člen rodiny si získal své pevné místo v nabídce. Jak vidíte, některé "geny" potvrzují, kam patří a s kým je příbuzný - viz použité osvědčené prvky stavby. ... a použitý materiál :-D! ... a použitý materiál :-D! Pro prezentaci novinek je vždy vhodné, použít komponenty nejvyšších řad - aby to řádně působilo na vaše city! A choutky...:-D. (El. Shimano Dura-Ace v diskové verzi) Pro prezentaci novinek je vždy vhodné, použít komponenty nejvyšších řad - aby to řádně působilo na vaše city! A choutky...:-D. (El. Shimano Dura-Ace v diskové verzi) Z detailu je patrné, že lakování je také "vylepšené" o perleťové efekty ... Z detailu je patrné, že lakování je také "vylepšené" o perleťové efekty ... ... kdyby tak tohle viděli někdejší stavitelé rámů ... ! ... kdyby tak tohle viděli někdejší stavitelé rámů ... ! ... asi by na to zírali, jako na mimozemské zjevení. ... asi by na to zírali, jako na mimozemské zjevení. Kde nic, tu nic a hele, je tady brzda! Na první pohled k ní nic nevede a přeci to brzdí!:-D Kde nic, tu nic a hele, je tady brzda! Na první pohled k ní nic nevede a přeci to brzdí!:-D A tady, na obvyklém místě - opravdu NIC! Někdo už si zvykl, někomu tam pořád cosi schází ... A tady, na obvyklém místě - opravdu NIC! Někdo už si zvykl, někomu tam pořád cosi schází ... Staří mistři by si asi mysleli, že se to takhle někde sbírá v lese, jako samorosty a jenom se to "doupraví" ... Staří mistři by si asi mysleli, že se to takhle někde sbírá v lese, jako samorosty a jenom se to "doupraví" ... ... někudy teče proud (elektrický), někudy zase kapalina (brzdová). ... někudy teče proud (elektrický), někudy zase kapalina (brzdová). Šlauchy jsou tak důmyslně ukryté ve stavbě, že neznalý by se klidně mohl u obchodníka domáhat, ať mu laskavě ty brzdy kouká dodělat, sakra!:-D Šlauchy jsou tak důmyslně ukryté ve stavbě, že neznalý by se klidně mohl u obchodníka domáhat, ať mu laskavě ty brzdy kouká dodělat, sakra!:-D ... ten bidon tam ale opravdu zatím není:-D, ten přidáme, jasná věc! ... ten bidon tam ale opravdu zatím není:-D, ten přidáme, jasná věc!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies