Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Killer Stud...

Vytvořeno08.07.2019
Model Di Luca Aero ve speciálním designu Killer Stud.... Danilo říkal, že kolo je jako móda - musí být vidět a musí být nepřehlédnutelný :)... No co, není nad to, na vlastní oči se přesvědčit... No co, není nad to, na vlastní oči se přesvědčit... ... jak vypadá to "zabijákovo" nářadí. ... jak vypadá to "zabijákovo" nářadí. Už jsme viděli velice hezký lak, dvoučepovou Duru/brzdové čelisti, na první pohled bytelnou, přesto však vzdušnou stavbu... A teď taky nějaké ty ostré hrany na sedlovce. Už jsme viděli velice hezký lak, dvoučepovou Duru/brzdové čelisti, na první pohled bytelnou, přesto však vzdušnou stavbu... A teď taky nějaké ty ostré hrany na sedlovce. Detaily zadní stavby - zde se to zřejmě obejde bez připomínek. To "kovové" lakování působí hezky. Detaily zadní stavby - zde se to zřejmě obejde bez připomínek. To "kovové" lakování působí hezky. Ta horní rámová trubka - ve sjezdech moc nebude lákat k usednutí:-D - leda tak se zesílenou vložkou v gatích ... Ta horní rámová trubka - ve sjezdech moc nebude lákat k usednutí:-D - leda tak se zesílenou vložkou v gatích ... ... jde už vlastně jen o nápady - dnešní technologie zpracování karbonové pleteniny dovoluje téměř cokoliv. ... jde už vlastně jen o nápady - dnešní technologie zpracování karbonové pleteniny dovoluje téměř cokoliv. Jde tedy hlavně o hraní si s detaily. Jde tedy hlavně o hraní si s detaily. A o zkompletování do celku, za kterým bude záhodno se otočit a popřemýšlet o koupi ... A o zkompletování do celku, za kterým bude záhodno se otočit a popřemýšlet o koupi ... Takhle bytelná konstrukce nedovolí, aby se byť jen část vaší vynaložené energie přenesla někam jinam, než pouze a jen do pedálů! Takhle bytelná konstrukce nedovolí, aby se byť jen část vaší vynaložené energie přenesla někam jinam, než pouze a jen do pedálů! A o tom, že to bude "držet" i pod zadkem, o tom také nepochybujte. A o tom, že to bude "držet" i pod zadkem, o tom také nepochybujte. Tak tedy máme tady další kousek z italské sochařské školy a nezbývá než pokoukat a popřemýšlet ...:-D A pak se uvidí, co dál. Tak tedy máme tady další kousek z italské sochařské školy a nezbývá než pokoukat a popřemýšlet ...:-D A pak se uvidí, co dál.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies