Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Tretry Specialized S-works Exos

Vytvořeno28.06.2019
A zde jedny cvičky od Specialized ....nejlehčí skoro "papírové" tretry za 12 litrů :) ... Označení BOA na upínacím systému evokuje představu nadýchaného boa, přehozeného přes obnažená ramena dámy z lepší společnosti ve večerní róbě, která se plavně, jako motýl, snáší dolů schodištěm do haly plné dychtivých očí přítomných pánů ... :-D A zde jedny cvičky od Specialized ....nejlehčí skoro "papírové" tretry za 12 litrů :) ... Označení BOA na upínacím systému evokuje představu nadýchaného boa, přehozeného přes obnažená ramena dámy z lepší společnosti ve večerní róbě, která se plavně, jako motýl, snáší dolů schodištěm do haly plné dychtivých očí přítomných pánů ... :-D A zde jedny cvičky od Specialized ....nejlehčí skoro "papírové" tretry za 12 litrů :) ... Označení BOA na upínacím systému evokuje představu nadýchaného boa, přehozeného přes obnažená ramena dámy z lepší společnosti ve večerní róbě, která se plavně, jako motýl, snáší dolů schodištěm do haly plné dychtivých očí přítomných pánů ... :-D Nebude to asi zrovna obchodní trhák, bomba,... (kolik se jich asi tak může na tom našem "hřišti" prodat???) Nebude to asi zrovna obchodní trhák, bomba,... (kolik se jich asi tak může na tom našem "hřišti" prodat???) ... je vidět, že je to součást vybavení silničního cyklisty... ... je vidět, že je to součást vybavení silničního cyklisty... ... ale ne jen tak ledajakého. Jednak musí mít rád hezké věci, musí to být "gramař" :-D a nesmí patřit k těm, co je stresuje pohled na účet v bance ... ... ale ne jen tak ledajakého. Jednak musí mít rád hezké věci, musí to být "gramař" :-D a nesmí patřit k těm, co je stresuje pohled na účet v bance ... Tak tady jsou: Specialized S-Works Exos - "papírové" velelehké tretry za pouhých ... ? Tak tady jsou: Specialized S-Works Exos - "papírové" velelehké tretry za pouhých ... ? Ne, nebudeme napínat, nějakých, bratru, 12.000,- Kč Moc? Málo? Přiměřeně? To necháme na každém, ať se podívá a sám zváží ... Ne, nebudeme napínat, nějakých, bratru, 12.000,- Kč Moc? Málo? Přiměřeně? To necháme na každém, ať se podívá a sám zváží ... Každopádně jsou tady - jen do nich naskočit:-D. Každopádně jsou tady - jen do nich naskočit:-D.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies