Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Cipollini Bond 2020 černo-zlatá

Vytvořeno25.06.2019
Novej Bond nám oproti staršímu bratrovi zeštíhlel. Je vyroben stejnou technologií, jako RB1K the One, je lehčí a mělo by se tedy jednat o univerzální nářadí pro jakýkoliv terén... Za nás v Kolokrámu to bude takový správný vrchařský kolo :). Je to úplně nová generace Bonda! Je to úplně nová generace Bonda! Super tvary nového Super Recordu (Campa) ... Super tvary nového Super Recordu (Campa) ... A rám nijak nezaostává ... A rám nijak nezaostává ... Není to sice absolutní Top model, ale trochu tý zlatý není na škodu. Není to sice absolutní Top model, ale trochu tý zlatý není na škodu. K té přiznané karbonové struktuře se náramně hodí. K té přiznané karbonové struktuře se náramně hodí. O co víc už jsou dnešní stavby "vychytané", o to víc se konstruktéři a designéři mohou věnovat jednotlivým detailům a celek vybrušovat jako diamant k dokonalosti ... O co víc už jsou dnešní stavby "vychytané", o to víc se konstruktéři a designéři mohou věnovat jednotlivým detailům a celek vybrušovat jako diamant k dokonalosti ... Ještě před několika málo lety by se podobné věci mohly dát vidět pouze ve sci-fi filmech. Dnes - naprosto běžná věc. Ještě před několika málo lety by se podobné věci mohly dát vidět pouze ve sci-fi filmech. Dnes - naprosto běžná věc. Nezapomněli:-D - lanka nebo kabely se budou snadněji protahovat spletitými cestami uvnitř rámu ... Nezapomněli:-D - lanka nebo kabely se budou snadněji protahovat spletitými cestami uvnitř rámu ... Klasickým čelistem, k radosti mnoha, ještě neodzvonilo ... Klasickým čelistem, k radosti mnoha, ještě neodzvonilo ... Průhyby a zalomení stavby napomáhají zpevňovat celek a absorbovat maximum vibrací. Průhyby a zalomení stavby napomáhají zpevňovat celek a absorbovat maximum vibrací. 12 speed :-D - tady "zatím" bez překvapení :) ... 12 speed :-D - tady "zatím" bez překvapení :) ... U nás už jenom čekáme, pro koho jako prvního budeme strojit ... :-D. U nás už jenom čekáme, pro koho jako prvního budeme strojit ... :-D.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies