Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Retül maká, P44 točí nohama...

Vytvořeno24.06.2019
Už se to blíží! Den "D" a hodina "H", kdy P44 pojede s větrem a časem o závod! Jestli to bude trvat celou hodinu, víc nebo míň :-D, to se teprve uvidí. Už se to blíží! Den "D" a hodina "H", kdy P44 pojede s větrem a časem o závod! Jestli to bude trvat celou hodinu, víc nebo míň :-D, to se teprve uvidí. Už se to blíží! Den "D" a hodina "H", kdy P44 pojede s větrem a časem o závod! Jestli to bude trvat celou hodinu, víc nebo míň :-D, to se teprve uvidí. Hodně to ovlivní momentální fyzická i mentální forma a potom také symbióza jezdce se strojem - časostrojem! Hodně to ovlivní momentální fyzická i mentální forma a potom také symbióza jezdce se strojem - časostrojem! Nasednout, sbalit se do ideálního leho/posedu a usilovně šlapat do pedálů, to je možné jedině tehdy, když všechno ma-xi-mál-ně(!) pasuje. Nasednout, sbalit se do ideálního leho/posedu a usilovně šlapat do pedálů, to je možné jedině tehdy, když všechno ma-xi-mál-ně(!) pasuje. Sice, jako vždy:-D, na poslední chvíli, ale přece - došlo i na využití moderní techniky k nastavení ideálních parametrů stroje (s tím jezdcem už toho moc neneděláte:-D - možná se stihne ještě tak před startem oholit...?). Sice, jako vždy:-D, na poslední chvíli, ale přece - došlo i na využití moderní techniky k nastavení ideálních parametrů stroje (s tím jezdcem už toho moc neneděláte:-D - možná se stihne ještě tak před startem oholit...?). Takže: přivázat kozu ke kůlu/upnout do systému, umístit senzory na všechna místa, potřebná k měření, usadit P44 do sedla a ... měřit, vyhodnocovat, nastavovat, znovu měřit, vyhodnocovat, ... a takhle několikrát za sebou - až "do zblbnutí" - jinak to ale nejde. Takže: přivázat kozu ke kůlu/upnout do systému, umístit senzory na všechna místa, potřebná k měření, usadit P44 do sedla a ... měřit, vyhodnocovat, nastavovat, znovu měřit, vyhodnocovat, ... a takhle několikrát za sebou - až "do zblbnutí" - jinak to ale nejde. Musí to být vše nastaveno tak, jak má a ne jinak! Musí to být vše nastaveno tak, jak má a ne jinak! Retül maká, P44 točí nohama, obsluha systému bedlivě sleduje a vyhodnocuje zobrazené veličiny a společně se blíží k ideálu - poloze, která zaručí, že v polovině trati neodejdou záda, nebudou bolet ruce, jezdec se nezačne pošoupávat po sedle jako pes, když ho pálí řiť a "jezdí" po trávníku...:-D, bude se, v rámci možností, do plic dostávat maximum vzduchu, zkrátka, že to bude pořádnej hukot, jak se patří! Retül maká, P44 točí nohama, obsluha systému bedlivě sleduje a vyhodnocuje zobrazené veličiny a společně se blíží k ideálu - poloze, která zaručí, že v polovině trati neodejdou záda, nebudou bolet ruce, jezdec se nezačne pošoupávat po sedle jako pes, když ho pálí řiť a "jezdí" po trávníku...:-D, bude se, v rámci možností, do plic dostávat maximum vzduchu, zkrátka, že to bude pořádnej hukot, jak se patří! Tak snad to tam už teda máme!:-D Tak snad to tam už teda máme!:-D

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies