Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Cestování mezi meetingy

Vytvořeno21.06.2019
Mezi jednotlivými meetingy a schůzkami jsme se během cestování po slunné Itálii s redaktorem Edou přemisťovali většinou na kole. Jednak abychom si vyčistili hlavu po večerních dýchánkách, uspořádali si v šedé kůře mozkové myšlenky a program na další den a dále taky proto, abychom nevypadli úplně z kondice v rozjeté závodní sezoně :)... Cestou byl i čas navštívit místní vinařství a doplnit tekutiny do bidonu a taky na to, vzít si nějakou tu butilku s sebou domů na horší časy a vzpomínání na ty lepší :)! Takhle nějak mohl ještě dnes vypadat i Mário, kdyby nežral tolik toho parmazánu ... :). Takhle nějak mohl ještě dnes vypadat i Mário, kdyby nežral tolik toho parmazánu ... :). Podle vlajek se orientujem, kudy "domů", podle větru - kam na trénink, aby to foukalo do zad :). Podle vlajek se orientujem, kudy "domů", podle větru - kam na trénink, aby to foukalo do zad :). Náš tranďák zatím čeká a odpočívá - a dělá reklamu. Náš tranďák zatím čeká a odpočívá - a dělá reklamu. ... my, s větrem ve vlasech doháníme svů stín ... ... my, s větrem ve vlasech doháníme svů stín ... ... počasí jak z praku! ... počasí jak z praku! Přetransformované jižní sluníčko! Přetransformované jižní sluníčko! ... než koupíte, ochutnejte! ... než koupíte, ochutnejte! I tady je tumočník nezbytný! Každé víno má i svůj příběh ... I tady je tumočník nezbytný! Každé víno má i svůj příběh ... ... ne, na palety to zatím počítat nebudeme :). ... ne, na palety to zatím počítat nebudeme :). Tahle biopaliva jsou fajn! Tahle biopaliva jsou fajn! Až tohle uvidíte u pumpy, tak s klidem do toho :)! Až tohle uvidíte u pumpy, tak s klidem do toho :)! Tohle se nám do auta v pohodě vejde. Soudek, bohužel, už asi ne ... Tohle se nám do auta v pohodě vejde. Soudek, bohužel, už asi ne ... ... eura jsou trochu propocený, hůř se to počítá ... ... eura jsou trochu propocený, hůř se to počítá ... Hlavní věc - je natankováno! Hlavní věc - je natankováno!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies