Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Danilo di Luca

Vytvořeno17.06.2019
Co... ??? Můžete hádat, zřejmě něco, co zavání exkluzivitou ... Co... ??? Můžete hádat, zřejmě něco, co zavání exkluzivitou ... Co... ??? Můžete hádat, zřejmě něco, co zavání exkluzivitou ... ... nějaký vražedný nástroj z muzea kriminalistiky? :) ... nějaký vražedný nástroj z muzea kriminalistiky? :) Skoro. A tady ho máte - zabijáka! :-D Danilovi, tak jako nám všem, přibývají roky (i kila :) ), ale ten pověstnej pohled a oheň v očích, ten tam je stále ... Skoro. A tady ho máte - zabijáka! :-D Danilovi, tak jako nám všem, přibývají roky (i kila :) ), ale ten pověstnej pohled a oheň v očích, ten tam je stále ... Když chcete na dnešním překolovaným truhu nějak zaujmout, musíte tomu "něco" dát! Když chcete na dnešním překolovaným truhu nějak zaujmout, musíte tomu "něco" dát! Třeba rámy ve špičkové kvalitě a designu doplnit luxusními tretrami ve skvělé kvalitě - s logem/přezdívkou zabijáka! Třeba rámy ve špičkové kvalitě a designu doplnit luxusními tretrami ve skvělé kvalitě - s logem/přezdívkou zabijáka! Jestli do byznysu vletí stejně, jako kdysi z jara do klasik a bude makat stejně zarputile, jako když s výrazem totálního šílence letěl na Finestre... máme se nač těšit! Jestli do byznysu vletí stejně, jako kdysi z jara do klasik a bude makat stejně zarputile, jako když s výrazem totálního šílence letěl na Finestre... máme se nač těšit! ... kvalitní materiály, kvalitní zpracování, jinak by to dnes nešlo. ... kvalitní materiály, kvalitní zpracování, jinak by to dnes nešlo. Každopádně bylo na co koukat, je o čem přemýšlet ... Každopádně bylo na co koukat, je o čem přemýšlet ... V obličeji o trochu kulatější, ale ten pohled tam stále je! V obličeji o trochu kulatější, ale ten pohled tam stále je! ... a co vy a váš pohled na tenhle nástroj? ... a co vy a váš pohled na tenhle nástroj? Nějaký to "zabijácký" náčiní by se asi prodalo ... :-D? Nějaký to "zabijácký" náčiní by se asi prodalo ... :-D?

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies