Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

P44

Vytvořeno03.06.2019
Někde vrány, někde čápi nosí děti. Nám nosí zase třeba sýkorky dresy :-D. Nevěříte? Někde vrány, někde čápi nosí děti. Nám nosí zase třeba sýkorky dresy :-D. Nevěříte? Někde vrány, někde čápi nosí děti. Nám nosí zase třeba sýkorky dresy :-D. Nevěříte? Speciální edice P44 od SKR - vyladěno, připraveno, vše podle přání. Speciální edice P44 od SKR - vyladěno, připraveno, vše podle přání. Symbolické kolo osudu letos zaklaplo na pozici 44 a celou tu dobu budu spolu se svou "svatou trojicí", aby mě doprovázela na té nelehké pouti ... Symbolické kolo osudu letos zaklaplo na pozici 44 a celou tu dobu budu spolu se svou "svatou trojicí", aby mě doprovázela na té nelehké pouti ... .. sám jsem si ji sice vymyslel, ale sám bych to nezvládl, takže díky vám!!! :-D .. sám jsem si ji sice vymyslel, ale sám bych to nezvládl, takže díky vám!!! :-D

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies