Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

LW koža

Vytvořeno31.05.2019
Edelstoff, copak to asi bude??? To je něco jako nějaká extra kvalitní tkanina - pro "hlavy pomazané" Edelstoff, copak to asi bude??? To je něco jako nějaká extra kvalitní tkanina - pro "hlavy pomazané" :) ... Edelstoff, copak to asi bude??? To je něco jako nějaká extra kvalitní tkanina - pro "hlavy pomazané" :) ... ... už je to tak, nastal čas se překabátit. :-D Takže něco od LW. ... už je to tak, nastal čas se překabátit. :-D Takže něco od LW.
Bude to teda něco "lehkýho" na sebe. Lehkýho a pohodlnýho. — s uživateli Lightweight. Bude to teda něco "lehkýho" na sebe. Lehkýho a pohodlnýho. — s uživateli Lightweight.
Co nosil nejraději Bohuš Stejskal?(Dědictví aneb kurvahošigutentag) Tepláky! :-D Co nosil nejraději Bohuš Stejskal?(Dědictví aneb kurvahošigutentag) Tepláky! :-D
Co na tom, že teplákovka má i kapuci, taková kšiltovka se pod ni klidně vejde. No nekupte to?! Co na tom, že teplákovka má i kapuci, taková kšiltovka se pod ni klidně vejde. No nekupte to?!
Celý komplet úhledně sbalený, jen ho přibalit do báglu a vyrazit na výlet... — s uživateli Lightweight. Celý komplet úhledně sbalený, jen ho přibalit do báglu a vyrazit na výlet... — s uživateli Lightweight.
Ten kdo už je vybavený nářadím od stejnojmenné značky, ten nemůže postrádat i relaxační ohoz! Ten kdo už je vybavený nářadím od stejnojmenné značky, ten nemůže postrádat i relaxační ohoz!
Ale pozor! Tím vůbec nemyslíme, že by si ho takhle nemohl zabalit kdokoliv jiný, ať už sedlá jakoukoliv značku. Tyhle tepláčky jsou kvalitní, v decentním provedení, k dodání ihned! Ale pozor! Tím vůbec nemyslíme, že by si ho takhle nemohl zabalit kdokoliv jiný, ať už sedlá jakoukoliv značku. Tyhle tepláčky jsou kvalitní, v decentním provedení, k dodání ihned!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies