Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Lopatárna

Vytvořeno24.05.2019
Jak se na Lopatě sedí jsme vám již minule ukázali názorně :-D... Jak pokračovalo naše kolokrámsko/kovácké snažení předevčírem (středa 22.5.)? Richard omarodil (Pepe se rozstonal :-D ... Policajt nebo rošťák) po RBB Tour, respektive není zcela fit a dal si volno, klid (na lůžku?:-D)... Co tady teda dnes bude ruskej stroj dělat? Jsem zde dnes bezprizorní, říkám si, no tak co, spurta nemám, to ale neznamená, že si nedám alespoň pár intervalů a o ten spurt se pokusím taky... Ono by se mi to mohlo za pár týdnů na mistráku hodit, až budu za každou zatáčkou nebo kruháčem stíhat poblitej vedoucí skupinu :)... Jak se říkalo na vojně při výcviku: težko na cvičišti, lehko v epicentru! :-D:-D:-D Nástup chcíplýho lva už nezlepším, nicméně nějakej ten skromnej bodík v průjezdech jsem nakonec urval. Tak hezký víkend a hodně zdaru vám všem, a to nejen ve spurtu/sportu :-D. Cuba Libre Něco zasvištělo ... á, to nám tady proletěli borci ... Něco zasvištělo ... á, to nám tady proletěli borci ... Kubánci nejsou v jádru zlí, ale dovedou taky ukázat zuby! :-D Kubánci nejsou v jádru zlí, ale dovedou taky ukázat zuby! :-D ... když se řádně zatopí pod kotlem, tak i stará lokomotiva ještě ledacos utáhne ... ... když se řádně zatopí pod kotlem, tak i stará lokomotiva ještě ledacos utáhne ... ... ale musí se, sakra, hlídat, aby nedošla pára" :-D! ... ale musí se, sakra, hlídat, aby nedošla pára" :-D! Tý zarostlý huby si nevšímejte - testováno v aerodynamickém tunelu - v lese dolu z KaŠe do N.B. - výsledek: vyhovující! Tý zarostlý huby si nevšímejte - testováno v aerodynamickém tunelu - v lese dolu z KaŠe do N.B. - výsledek: vyhovující! ... jak začnou zacvakávat kufry, chrastit šaltry, hlava se přepne/vypne a jde se na to - starej nebo mladej, to je fuk! ... jak začnou zacvakávat kufry, chrastit šaltry, hlava se přepne/vypne a jde se na to - starej nebo mladej, to je fuk! Jak že se to říká? Hodně psů - zajícova smrt! Jak že se to říká? Hodně psů - zajícova smrt! Ale není zajíc, jako zajíc - bacha, někteří taky koušou!:-D Ale není zajíc, jako zajíc - bacha, někteří taky koušou!:-D ... rudá záře nad ... nee, nad Kladnem tentokrát ne! ... rudá záře nad ... nee, nad Kladnem tentokrát ne! Bolí to, ale jedu jak šlak ... Bolí to, ale jedu jak šlak ... ... oni ti ostatní taky dělaj pěkný grimasy :-D. ... oni ti ostatní taky dělaj pěkný grimasy :-D. ... taková rozkvetlá jarní pohoda ... ... taková rozkvetlá jarní pohoda ... Někdy je potřeba si ty kluky prohlídnout a zkontrolovat i zezadu. Někdy je potřeba si ty kluky prohlídnout a zkontrolovat i zezadu. Je sice jaro, ale někdy si říkám, že jsem s těma žiletkama mohl ještě počkat - trocha srsti by občas přišla vhod :-D. Je sice jaro, ale někdy si říkám, že jsem s těma žiletkama mohl ještě počkat - trocha srsti by občas přišla vhod :-D.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies