Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Projekt 44 právě začal!

Vytvořeno23.05.2019
VENI, VIDI, ... to se teprve uvidí, co z toho bude :-D, každopádně ET SINE PUGNA NON DEFICERE!(vy neznáte latinsky???:-D Tak jo - Nevzdám se bez boje!) Projekt 44 právě začal :), tak než mě přistihnou, usvědčí, odhalí, vyhlásí za svatého nebo upálí (Elán - bosorka) ... tak vám všem, co jste si vzpomněli na starou mašinu, děkuju s otevřenou hubou! Carpe diem, všem! Cuba Libre VENI, VIDI, ... to se teprve uvidí, co z toho bude :-D, každopádně ET SINE PUGNA NON DEFICERE!(vy neznáte latinsky???:-D Tak jo - Nevzdám se bez boje!) Projekt 44 právě začal :), tak než mě přistihnou, usvědčí, odhalí, vyhlásí za svatého nebo upálí (Elán - bosorka) ... tak vám všem, co jste si vzpomněli na starou mašinu, děkuju s otevřenou hubou! Carpe diem, všem! Cuba Libre VENI, VIDI, ... to se teprve uvidí, co z toho bude :-D, každopádně ET SINE PUGNA NON DEFICERE!(vy neznáte latinsky???:-D Tak jo - Nevzdám se bez boje!)
Projekt 44 právě začal :), tak než mě přistihnou, usvědčí, odhalí, vyhlásí za svatého nebo upálí (Elán - bosorka) ... tak vám všem, co jste si vzpomněli na starou mašinu, děkuju s otevřenou hubou!
Carpe diem, všem!
Cuba Libre

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies