Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

RBB Tour - krátká zpráva ze života starý mašiny

Vytvořeno20.05.2019
Nohy mám už nějak dost použitý a jsou dobrý tak akorát jako podstavce pod klavír, plíce mám už děravý jako starý měchy u varhan a občas syčej jak starej papiňák... Srdce a hlava by ale chtěly stále jet "full gas" :)! Co s tím? Alespoň to občas zkouším (a při tom zkouším :) ). Když to ale nezkusíš, budeš si to třeba jednou vyčítat, říkám si, jdeš do války, musíš bojovat! Nicméně nějak se mi nedaří, dle svých představ, plnit si své cíle v zimě stanovené.... Tak teď, babo, raď, asi bude třeba zavolat doktora Chocholouška, podívat se do občanky a najít jiné řešení - třeba si nechat udělat falešný papíry??? ... asi nepomůže :). Ještě možná tak Dr. Grünstein za Švejka a jeho klystýr a chinin? :) Jenže to moje blbý ego a touha! Touha je zázrak (jak zpívá Dan Landa), tak přej si co chceš ... je to jak nic, to totiž neváží víc, je to něco jak dech, jak přání na křídlech (těch kolokrámskejch), je to nemožnej cíl, kterej jsi vymyslil?! (No ještě to nevzdávám :)) - ... je to jak sen, co ráno rozpustil den, nic není dost velkej cíl, aby ses nepokusil! Volej k nebi přání, a všechno bude k mání! Jako v Přeletu nad kukaččím hnízdem (neznám přesně tu hlášku Mc Murphyho/ ... ale aspoň jsem to, kurva, zkusil ...), zkusit to musím, ruskej stroj a projekt 44 se přece nevzdává jen tak lehce :)! Tak hezké dny a držte palce! Cuba Libre jsphoto.cz - To nejsou příznaky demence(zatím :) ) - tady jdou poslední zbytky sil do nohou, takže už ho neudržím :)! Nohy mám už nějak dost použitý a jsou dobrý tak akorát jako podstavce pod klavír, plíce mám už děravý jako starý měchy u varhan a občas syčej jak starej papiňák... Srdce a hlava by ale chtěly stále jet "full gas" :)! Co s tím? Alespoň to občas zkouším (a při tom zkouším :) ). Když to ale nezkusíš, budeš si to třeba jednou vyčítat, říkám si, jdeš do války, musíš bojovat! Nohy mám už nějak dost použitý a jsou dobrý tak akorát jako podstavce pod klavír, plíce mám už děravý jako starý měchy u varhan a občas syčej jak starej papiňák... Srdce a hlava by ale chtěly stále jet "full gas" :)! Co s tím? Alespoň to občas zkouším (a při tom zkouším :) ). Když to ale nezkusíš, budeš si to třeba jednou vyčítat, říkám si, jdeš do války, musíš bojovat!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies