Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

CIPO "Karkulín"

Vytvořeno14.05.2019
... nebo raději red hot Cipo? :-D ... nebo raději red hot Cipo? :-D ... nebo raději red hot Cipo? :-D Někomu se z toho pohledu fakt může udělat rudé horko ... Někomu se z toho pohledu fakt může udělat rudé horko ... ... RB1K THE ONE ve slušivé ohnivé červené. ... RB1K THE ONE ve slušivé ohnivé červené. Taky rádi pálivé papričky?:-D Taky rádi pálivé papričky?:-D ... vypěstované na Apeninském poloostrově? ... vypěstované na Apeninském poloostrově? CIPO, SHIMANO (el. DURA), ROVAL, PIRELLI, ... CIPO, SHIMANO (el. DURA), ROVAL, PIRELLI, ...
... když pečlivě prozkoumáte ten představec - S-WORKS. ... když pečlivě prozkoumáte ten představec - S-WORKS.
Tady už nemusíte moc mudrovat - KOLOKRÁMská lebka mluví za vše. Tady už nemusíte moc mudrovat - KOLOKRÁMská lebka mluví za vše.
Když se vyjezdíte až na vrholnou úroveň, nikdo vás ze startu neodvolá pro nepovolené nářadí - UCI vám to tady potvrzuje. Když se vyjezdíte až na vrholnou úroveň, nikdo vás ze startu neodvolá pro nepovolené nářadí - UCI vám to tady potvrzuje.
Zevnitř zadní stavby se dočtete, že se jedná o jeden "chuchvalec" :-D karbonové pleteniny - samozřejmě do růžova, oprava - do červena upečený! Zevnitř zadní stavby se dočtete, že se jedná o jeden "chuchvalec" :-D karbonové pleteniny - samozřejmě do růžova, oprava - do červena upečený!
Tady vám to sluníčko dokonce trochu pozlatilo - a proč ne, je to vlastně šperk. Tady vám to sluníčko dokonce trochu pozlatilo - a proč ne, je to vlastně šperk.
Je to sice THE ONE, ale ta vidle má samozřejmě ty nohy dvě!:-D Je to sice THE ONE, ale ta vidle má samozřejmě ty nohy dvě!:-D
Tak ještě jeden z posledních pohledů ... Tak ještě jeden z posledních pohledů ... ... na pár detailů ... ... na pár detailů ... ... popadnout ty "vlaštovky" a letět! ... popadnout ty "vlaštovky" a letět!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies