Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Vybarvenej kousek do sbírky motýlů

Vytvořeno13.05.2019
Je to fuška, pořád vymýšlet nové tvary, design, ... Je to fuška, pořád vymýšlet nové tvary, design, ... Je to fuška, pořád vymýšlet nové tvary, design, ... Často se vyplatí zvednout oči od monitoru, zabloudit do přírody a ... Často se vyplatí zvednout oči od monitoru, zabloudit do přírody a ... ... inspirací najednou je, že nevíte co dřív využít. Viděli jste poletovat po louce motýly? Nebo pamětníci - kdo si vzpomenete na Mc Queena a Papillon/Motýlek? ... inspirací najednou je, že nevíte co dřív využít. Viděli jste poletovat po louce motýly? Nebo pamětníci - kdo si vzpomenete na Mc Queena a Papillon/Motýlek? I drsnej pirát s lebkou na vlajce (nebo na rámu:-D) se rozněžní, když vidí tu barevnou ladírnu! I drsnej pirát s lebkou na vlajce (nebo na rámu:-D) se rozněžní, když vidí tu barevnou ladírnu! Tyhle tvary, když zapomeneme na barvu, připomínají zase třeba strašilku (pakobylku) :-D. Ale vám spíš bude strašit v hlavě, že byste si něco podobnýho mohli pořídit taky, co?:-D Tyhle tvary, když zapomeneme na barvu, připomínají zase třeba strašilku (pakobylku) :-D. Ale vám spíš bude strašit v hlavě, že byste si něco podobnýho mohli pořídit taky, co?:-D Vždyť taková trocha uhlíku ve slušivým laku, to je věc k pokoukání. Co k pokoukání! To je věc, kterou je třeba mít! Vždyť taková trocha uhlíku ve slušivým laku, to je věc k pokoukání. Co k pokoukání! To je věc, kterou je třeba mít! Pravda, není to tak snadný, jako chytit pestrobarevnýho motýla do síťky. Ale když konto a ženuška dovolí... co? A na nákup tady toho "motýla" si můžete vzít síťovku (už zase frčí, zase přišly do módy:-D). Pravda, není to tak snadný, jako chytit pestrobarevnýho motýla do síťky. Ale když konto a ženuška dovolí... co? A na nákup tady toho "motýla" si můžete vzít síťovku (už zase frčí, zase přišly do módy:-D). Tak hurá na lov! Kdo první chytí TARMACIUS BICYCLIS??? :-D Tak hurá na lov! Kdo první chytí TARMACIUS BICYCLIS??? :-D Nevíme, jak vyplníte vzniklou "díru" v kontě, ale tuhle díru vám s radostí vycpeme nějakým tím balastem:-D od Shimana, Campagnola, Sramu nebo co budete chtít - od toho jsme tady, my a KOLOKRÁM. Nevíme, jak vyplníte vzniklou "díru" v kontě, ale tuhle díru vám s radostí vycpeme nějakým tím balastem:-D od Shimana, Campagnola, Sramu nebo co budete chtít - od toho jsme tady, my a KOLOKRÁM.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies