Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Klid, ticho, pohoda, příroda a Skinners!

Vytvořeno09.05.2019
Taky máte rádi pohodové ráno?... Jen se natáhnout v přírodě, nikde nikdo, dát si nohy nahoru a na nohy?... Taky máte rádi pohodové ráno?... Jen se natáhnout v prírodě, nikde nikdo, dát si nohy nahoru a na nohy?... Taky máte rádi pohodové ráno?... Jen se natáhnout v prírodě, nikde nikdo, dát si nohy nahoru a na nohy?... ... boty, žabky nebo snad pantofle?... Za mě jedině Skinners! ... boty, žabky nebo snad pantofle?... Za mě jedině Skinners! A po ránu je potřeba se řádně protáhnout :D... Alespoň se Vám ty nohy vyfoukaj! A po ránu je potřeba se řádně protáhnout :D... Alespoň se Vám ty nohy vyfoukaj! A pak už si můžete kráčet vstříc novému dni stejně jako Pyšná princezna nebo třeba jako "Pyšnej princ" :D A pak už si můžete kráčet vstříc novému dni stejně jako Pyšná princezna nebo třeba jako "Pyšnej princ" :D A co vy?! Už taky obouváte ponožkoboty, fusekle, Skinnersky? My jooo... https://1url.cz/aMR2G Hezký den! Vaši kolokrámníci :) A co vy?! Už taky obouváte ponožkoboty, fusekle, Skinnersky? My jooo...
https://1url.cz/aMR2G
Hezký den!
Vaši kolokrámníci :)
Přejít na e-shop

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies