Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Velkej a malej Cipo :)

Vytvořeno06.05.2019
Jaro už jede na plný pecky! Sluníčko doslova tahá všechno ven ze země ... Jaro už jede na plný pecky! Sluníčko doslova tahá všechno ven ze země ... Jaro už jede na plný pecky! Sluníčko doslova tahá všechno ven ze země ... ... kromě tradičního podbělu a pampelišek nám vyrašilo i něco karbonu :-D - tak si to pro jistotu hned označíme! ... kromě tradičního podbělu a pampelišek nám vyrašilo i něco karbonu :-D - tak si to pro jistotu hned označíme! ... pane hostinský, tady přece vždycky visel obraz císaře pána?! Jo, ale sraly na něj mouchy, tak jsem ho uklidil na půdu! My je raději odneseme na krám. ... pane hostinský, tady přece vždycky visel obraz císaře pána?! Jo, ale sraly na něj mouchy, tak jsem ho uklidil na půdu! My je raději odneseme na krám.
Oba dva - malýho i velkýho Cipa. Oba dva - malýho i velkýho Cipa.
Kdo by si nepřál podobný "dvojčátka" ? :-D Kdo by si nepřál podobný "dvojčátka" ? :-D Moc dlouho se tady takhle povalovat nebudete ... Moc dlouho se tady takhle povalovat nebudete ... ... brzy vás postavíme na kola a než se rozkoukáte, už na nich pofrčíte! ... brzy vás postavíme na kola a než se rozkoukáte, už na nich pofrčíte! A budete šířit povědomí o značce mezi veřejností - cyklistickou i tou laickou. A budete šířit povědomí o značce mezi veřejností - cyklistickou i tou laickou. ... ať si každej může přečíst, co jste zač, odkud pocházíte, ... ... ať si každej může přečíst, co jste zač, odkud pocházíte, ... ... že jste oba z "jednoho vrhu" :-D - z jedný pece ... ... že jste oba z "jednoho vrhu" :-D - z jedný pece ... Všechna tahle volná místa přijdou ustrojit - co kam přijde, to se samozřejmě dovíte taky. Všechna tahle volná místa přijdou ustrojit - co kam přijde, to se samozřejmě dovíte taky. Ale pokud je někdo zarytý kutil, může to popadnout, jak to tady leží (a zaplatit!) a potom doma v dílně dovádět a mazlit se s tím sám ... Ale pokud je někdo zarytý kutil, může to popadnout, jak to tady leží (a zaplatit!) a potom doma v dílně dovádět a mazlit se s tím sám ... ... ale pokud při tom něco zk...., tak ať nám už raději ani nevolá :-D. ... ale pokud při tom něco zk...., tak ať nám už raději ani nevolá :-D. ... my vám je tedy postavíme (nejen do trávy!) raději sami!!! ... my vám je tedy postavíme (nejen do trávy!) raději sami!!!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies