Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Specialized Epic EVO

Vytvořeno02.05.2019
... v lese, jó v lese, na jehličí ... žádná velká věc to není, vždyť EVO už je na světě a tak se fotí :-D ... v lese, jó v lese, na jehličí ... žádná velká věc to není, vždyť EVO už je na světě a tak se fotí :-D ... v lese, jó v lese, na jehličí ... žádná velká věc to není, vždyť EVO už je na světě a tak se fotí :-D Zubatá kolečka a hejblata od SRAMu mu podou napomáhat k pohybu cestami necestani ... Zubatá kolečka a hejblata od SRAMu mu podou napomáhat k pohybu cestami necestani ... Co se týká materiálu - budete ho s sebou tahat jenom nezbytné množství - odlehčeno na maximální možnou míru. Co se týká materiálu - budete ho s sebou tahat jenom nezbytné množství - odlehčeno na maximální možnou míru.
Potřebujete něco, na čem se dá rejdit cestou, polem, lesem, potokem, po blátě i po kamení? Tady stojí! Potřebujete něco, na čem se dá rejdit cestou, polem, lesem, potokem, po blátě i po kamení? Tady stojí!
K tomu, aby se rozhejbal, potřebuje už jenom jedno - jezdce. — s uživateli Specialized Concept Store Kolokrám a Specialized Bicycles. K tomu, aby se rozhejbal, potřebuje už jenom jedno - jezdce. — s uživateli Specialized Concept Store Kolokrám a Specialized Bicycles.
Tohle kulatý "razítko" ručí za to, že je 100%-ně připraven. Tohle kulatý "razítko" ručí za to, že je 100%-ně připraven.
... zvážíme, nastavíme a je to už jenom na vás! ... zvážíme, nastavíme a je to už jenom na vás!
... můžete jet a pružit:-D . ... můžete jet a pružit:-D .
I ten nejostřejší biker si občas rád sedne ... a každý si může zvolit odpovídající pohodlí/materiál. I ten nejostřejší biker si občas rád sedne ... a každý si může zvolit odpovídající pohodlí/materiál.
... nic tomu nechybí. Možná jenom ta flaška - tu vám rádi "přibalíme", i nějaký ten sos doplníme ... ... nic tomu nechybí. Možná jenom ta flaška - tu vám rádi "přibalíme", i nějaký ten sos doplníme ...
Zdá se vám ten představec krátkej? Chcete se na něm víc položit? Nic tomu nebrání - nainstalujeme delší, jiný úhel, ... jak je libo. Zdá se vám ten představec krátkej? Chcete se na něm víc položit? Nic tomu nebrání - nainstalujeme delší, jiný úhel, ... jak je libo.
Funkce? Předvedeme, naučíme, po(i během) sezoně vyservisujeme :-D. Funkce? Předvedeme, naučíme, po(i během) sezoně vyservisujeme :-D.
Gumy? Tak gumy už si laskavě ojíždějte sami ;-)! Gumy? Tak gumy už si laskavě ojíždějte sami ;-)!
... na roztočených ROVALech budete rychlí, jako ta liška (FOX) :-D. ... na roztočených ROVALech budete rychlí, jako ta liška (FOX) :-D.
Kdyby se vás někdo ptal, co to máte za kolo, tak je to Specialized - vždyť to máte všude napsaný! Kdyby se vás někdo ptal, co to máte za kolo, tak je to Specialized - vždyť to máte všude napsaný!
... malý, ale šikovný(páčky) :-D. ... malý, ale šikovný(páčky) :-D.
A velký - zdvihy! A velký - zdvihy!
... ty kliky asi ještě zapomněli odvrtat, je na nich nějak moc materiálu :-D?! Nebojte, jsou lehoučký i tak. ... ty kliky asi ještě zapomněli odvrtat, je na nich nějak moc materiálu :-D?! Nebojte, jsou lehoučký i tak.
Kotouče už jsou taky jenom jako pavučinky - skoro z dálky ani nejsou vidět ... Kotouče už jsou taky jenom jako pavučinky - skoro z dálky ani nejsou vidět ...
Ale nic nevydrží věčně - ani tyhle gumy. Tak pokud s nimi budete spokojeni, přečtěte si (a zapamatujte!), jak se jmenují, ať potom víte, co si koupit ;-). Ale nic nevydrží věčně - ani tyhle gumy. Tak pokud s nimi budete spokojeni, přečtěte si (a zapamatujte!), jak se jmenují, ať potom víte, co si koupit ;-).
Takhle krásně vypadá čistý kolo. Když ho občas uvedete do takového stavu, odmění se vám spolehlivostí a bude dělat jenom radost! Takhle krásně vypadá čistý kolo. Když ho občas uvedete do takového stavu, odmění se vám spolehlivostí a bude dělat jenom radost!
Všechno chce svoje a je tady těch udělátek, na který je potřeba občas dohlédnout, dost. Všechno chce svoje a je tady těch udělátek, na který je potřeba občas dohlédnout, dost.
A jsou chytrý! A "pamatujou" si, když se na ně vy....te! :-D A jsou chytrý! A "pamatujou" si, když se na ně vy....te! :-D
No tak fast! Rychle vyražte, dokud ještě moc nemrzne :)! No tak fast! Rychle vyražte, dokud ještě moc nemrzne :)!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies