Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Křivkův memoriál Pardubice

Vytvořeno30.04.2019
A zde ještě pár fotek z Křivkova memoriálu, z tradičního závodu z Pardubic, města perníku. Jako vždy, moc povedenej závod a skvělá atmosféra - tedy jak pro koho :), pro nás závodníky spíš pěkný galeje... Osobně jsem byl po půlce závodu vyřešenej, tepovej průměr jsem měl 169 a maximálku 179 tepů, což je mé maximum. Fakt jsem se neflákal, už to holt lepší nebude :( ... Klucí vopálený z Elkov Author si dělali prakticky co chtěli - když chtěli, tak jeli a někteří jenom vejrali :-D. Realita je holt jinde, než před několika lety. Dvojplošník, teda dvoukolka :-D, pro "Rudýho barona" je připravená, tak za chvíli budeme sedlat ... zatím je to spíš tak na to sezení! Dvojplošník, teda dvoukolka :-D, pro "Rudýho barona" je připravená, tak za chvíli budeme sedlat ... zatím je to spíš tak na to sezení! A to jako fakt chcete zase závodit??? Naplno??? A to jako fakt chcete zase závodit??? Naplno??? Jak se jede o perníkový srdce, vždycky je plná lajna! :-D Jak se jede o perníkový srdce, vždycky je plná lajna! :-D Pro případ, že bych vadnul, najal jsem si vodiče - spolužáka! :-D:-D:-D Pro případ, že bych vadnul, najal jsem si vodiče - spolužáka! :-D:-D:-D ... povídám mu, jak uvidíš v zrcátkách tuhle grimasu, musíš mě vzít do háku a ... ... povídám mu, jak uvidíš v zrcátkách tuhle grimasu, musíš mě vzít do háku a ... Dali mi číslo a řekli mi: ...jeď! ... ale to se, ku..., musí jet takový pecky?! :-D Dali mi číslo a řekli mi: ...jeď! ... ale to se, ku..., musí jet takový pecky?! :-D ... kdybych se tak do toho přede mnou mohl zakousnout, takhle visím jenom za voči! :-D ... kdybych se tak do toho přede mnou mohl zakousnout, takhle visím jenom za voči! :-D

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies