Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Colnago u Jílků

Vytvořeno17.04.2019
Horoskop pro nejurozenější zažívací trakt jeho císařské milosti praví, že rohlíčky z pekárnu U císařovy pochoutky budou dnes obzvláště vypečené! Horoskop pro nejurozenější zažívací trakt jeho císařské milosti praví, že rohlíčky z pekárnu U císařovy pochoutky budou dnes obzvláště vypečené! Horoskop pro nejurozenější zažívací trakt jeho císařské milosti praví, že rohlíčky z pekárnu U císařovy pochoutky budou dnes obzvláště vypečené! Nebojte, nedopadnete jako chudák císař, jemuž se dostala informace, že rohlíčky dnes nebudou, protože nějaký pomatený pekař je rozdal chudině a císař tedy klidně může umřít hlady :-D ... Nebojte, nedopadnete jako chudák císař, jemuž se dostala informace, že rohlíčky dnes nebudou, protože nějaký pomatený pekař je rozdal chudině a císař tedy klidně může umřít hlady :-D ... My se s vámi o obzvlášť vypečené kousky rádi podělíme - jsou "právě vytažené z pece" :-D. My se s vámi o obzvlášť vypečené kousky rádi podělíme - jsou "právě vytažené z pece" :-D. A vypadají, vypadají, ... no jsou přímo k nakousnutí! COLNAGO od mistra nad mistry, od samotného Ernesta! A vypadají, vypadají, ... no jsou přímo k nakousnutí! COLNAGO od mistra nad mistry, od samotného Ernesta! A v různých barevných variacích! A v různých barevných variacích! Pod krovy staré huti cvrkají cvrčci a na verštatu cvaká pomyslná závěrka fotoaparátu ... je totiž co fotit. Pod krovy staré huti cvrkají cvrčci a na verštatu cvaká pomyslná závěrka fotoaparátu ... je totiž co fotit. Tady na té huti už nějaký ten kousek, který procestoval svět vznikl a tyhle rámy jsou vlastně něco podobného. Kumšt, fortel, pečlivost, originální nápady, řemeslné zpracování - vidíte, kolik toho je společného? Tady na té huti už nějaký ten kousek, který procestoval svět vznikl a tyhle rámy jsou vlastně něco podobného. Kumšt, fortel, pečlivost, originální nápady, řemeslné zpracování - vidíte, kolik toho je společného? ... modravých (dálek) trubek, volání ... :-D přiznejte, neláká? ... modravých (dálek) trubek, volání ... :-D přiznejte, neláká? Colnaga na prknech, co znamenají (sklářský) svět. Colnaga na prknech, co znamenají (sklářský) svět. Topíme, tavíme ... Topíme, tavíme ... ... a představujeme: C O L N A G O - KOLOKRÁMská prezentace na huti U Jílků. ... a představujeme: C O L N A G O - KOLOKRÁMská prezentace na huti U Jílků. Děkujeme mistře! Děkujeme mistře!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies