Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

"Lehkovážný" Lightweight :)

Vytvořeno05.04.2019
Brát věci na lehkou váhu se často nevyplácí. Ale co se týká tady těch "lehkovážných" LW ... tak to už je zase úplně jinej příběh ... Brát věci na lehkou váhu se často nevyplácí. Ale co se týká tady těch "lehkovážných" LW ... tak to už je zase úplně jinej příběh ... Brát věci na lehkou váhu se často nevyplácí. Ale co se týká tady těch "lehkovážných" LW ... tak to už je zase úplně jinej příběh ... Fernweg 2019 - tak tady nás máte! (pro letošek novinka - možnost vyvedení nápisu v červené, standardní černé nebo bílé barvě. Fernweg 2019 - tak tady nás máte! (pro letošek novinka - možnost vyvedení nápisu v červené, standardní černé nebo bílé barvě. ... zhmotněný karbonový sen, vypečený majstrštyk - "přibarveno, aromatizováno"(pamatujete? :) ) - tak tohle je speciálně laděno ve speciálním tunelu. ... zhmotněný karbonový sen, vypečený majstrštyk - "přibarveno, aromatizováno"(pamatujete? :) ) - tak tohle je speciálně laděno ve speciálním tunelu. Samozřejmě že ve větrném, aerodynamickém! :) Samozřejmě že ve větrném, aerodynamickém! :) Každičký kousek téhle lahůdky je vymazlen a vyhlazen "větrem" tak, aby kladl co možná nejmenší odpor. Jediné co se kolegům v Německu ještě nepodařilo vytunit, jsou nepřející manželky a přítelkyně :). Každičký kousek téhle lahůdky je vymazlen a vyhlazen "větrem" tak, aby kladl co možná nejmenší odpor. Jediné co se kolegům v Německu ještě nepodařilo vytunit, jsou nepřející manželky a přítelkyně :). Ale nevěšte hlavy! Tak jako každý tunel, tak i ten větrný má na konci ono pověstné světlo a možná, kdo ví, ... třeba už brzy ho uvidíte i vy ... :) Ale nevěšte hlavy! Tak jako každý tunel, tak i ten větrný má na konci ono pověstné světlo a možná, kdo ví, ... třeba už brzy ho uvidíte i vy ... :) Co vy na to? Kterýmu budou slušet víc??? :) Co vy na to? Kterýmu budou slušet víc??? :) Lehce krabicózní obal - co se v něm asi skrývá??? Lehce krabicózní obal - co se v něm asi skrývá??? Novodobé stradivárky - rámová sada Urgestalt! (těch barev je pro letošek hned několik - tahle ale vypadá dost dobře.) Novodobé stradivárky - rámová sada Urgestalt! (těch barev je pro letošek hned několik - tahle ale vypadá dost dobře.)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies