Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Ronde je za dveřmi

Vytvořeno01.04.2019
Ronde je za dveřmi, respektive již klepe na dveře, jo už dokonce bere za kliku :)! A co náš galdiátor Štyby? Doufáme, myslím všichni, že uspěje.... Včera opět na E3-jce ukázal, že je letos opravdu silný. Nedá se již mluvit o náhodných vítězstvích. Štybyho sebedůvěra je zpět a instinkt zabijáka se opět projevil, je to bijec! Přejme mu to z celé duše, zaslouží si to plně po těch letech "domestikování" belgickým kolegům, ať už Boonenovi či Terpstrovi... Nyní je čas, ten správný čas, zvednout českou vlajku za týden ve Flandrech a když Bůh dá, tak následně i na kostkách v Roubaix! Snad to již pan Patric Lefévre pochopil a nebude mu vadit českej pas a občanství jiné než belgické. Snad tedy bude v dalších týdnech tým QS spoléhat právě na Štybyho formu. Ano, bude to těžké, favoritů je samozřejmě hned několik, ale komu jinému bychom měli fandit u nás doma :)?! Takže heslo do dalších dní máme snad všichni stejný! Je to tak, že jo :)? Go Štyby Go! ...kupředu letí česká krev! Hezký den a držte palce. Cuba Libre Nářadí má jistě perfektně připravený ... Nářadí má jistě perfektně připravený ...
... právě se asi přitesává :) ta letošní ... ... právě se asi přitesává :) ta letošní ...
A když se trochu zmáčknete, udělaj vám potom takovej plakát! To snad stojí za to, ne? :) A když se trochu zmáčknete, udělaj vám potom takovej plakát! To snad stojí za to, ne? :)
... ten Zdeňkův by mohl být v barvách, snad ... :) ... ten Zdeňkův by mohl být v barvách, snad ... :)
Když je sucho, je to mlejnice, když zaprší, bahno cáká úplně všude ... Když je sucho, je to mlejnice, když zaprší, bahno cáká úplně všude ...
... hodně podobnejch úseků, všechny dost drncavý, ale dá se přes ně přeletět, když je borec v laufu ... ... hodně podobnejch úseků, všechny dost drncavý, ale dá se přes ně přeletět, když je borec v laufu ...
... 2019 ??? ... 2019 ???
Určitě by se to četlo líp (hlavně nám :) ), než tohle ... :) Určitě by se to četlo líp (hlavně nám :) ), než tohle ... :)
... je načase, nějakej tam přidat! ... je načase, nějakej tam přidat!
Jo, takhle podobně to vypadá i v reálu :). Jo, takhle podobně to vypadá i v reálu :).
... asi takhle. ... asi takhle.
... když to mohl zvládnout "Eda", tak proč ne taky Zdenda ??? ... když to mohl zvládnout "Eda", tak proč ne taky Zdenda ???
Nejlepší by bylo, vzít za to a poslední kostky už jet takhle sám, k vysněnému cíli - to by bylo u obrazovek radosti! :) Nejlepší by bylo, vzít za to a poslední kostky už jet takhle sám, k vysněnému cíli - to by bylo u obrazovek radosti! :)
... chce to jenom jet asi takhle??? :) ... chce to jenom jet asi takhle??? :)
Pěna spadla, ale borcova forma držíí! Pěna spadla, ale borcova forma držíí!
... hrany kostek letama obroušený, to se to poletí ... :) Tak hodně zdaru!!! ... hrany kostek letama obroušený, to se to poletí ... :) Tak hodně zdaru!!!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies