Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

ForBikes okem kolokrámníka Davida

Vytvořeno01.04.2019
Tak jako nade vším děním bdí "velký bratr" i my se snažíme mít v merku, co a jak v cyklobranži ... :) Vstup do areálu s nečekanýma frontama u obou dveří - vypadá to, že je uvnitř něco nečekaného? Že by kola??? Vstup do areálu s nečekanýma frontama u obou dveří - vypadá to, že je uvnitř něco nečekaného? Že by kola??? ... třeba tady - Canyon. ... třeba tady - Canyon. Muc Off ... trocha té "hygieny" ... Muc Off ... trocha té "hygieny" ...
Tady se točí kola KASTARu. Tady se točí kola KASTARu.
I do Prahy se už hrnou Číňani, a ne jen na výlety za památkami! I do Prahy se už hrnou Číňani, a ne jen na výlety za památkami!
Decathlon a jeho ucelená kolekce cyklistiky. Na fotce karbonová silnička pod šedesát na Ultegře a Mavic kolech. Decathlon a jeho ucelená kolekce cyklistiky. Na fotce karbonová silnička pod šedesát na Ultegře a Mavic kolech.
Pompézní mega Author stánek přes 1/3 výstavní haly, uvnitř vše při starém... kola, kola, kola,... :) Pompézní mega Author stánek přes 1/3 výstavní haly, uvnitř vše při starém... kola, kola, kola,... :)
... a ještě nějaký ty kola. Jo a taky hodně baterií ... :) ... a ještě nějaký ty kola. Jo a taky hodně baterií ... :)
Pro kluka i taťku, aneb malej a velkej Commencal. Pro kluka i taťku, aneb malej a velkej Commencal.
"Cinknutej" polskej Kross  :). "Cinknutej" polskej Kross :).
"stopařův průvodce galaxií" - asi by se hodil ... :) "stopařův průvodce galaxií" - asi by se hodil ... :)
Zakázkové stavby Treku patřily k tomu nejhezčímu, posuťe sami. Zakázkové stavby Treku patřily k tomu nejhezčímu, posuťe sami.
Slušivej, uhlazenej Giant za nemravnou(!) cenu :( ... Slušivej, uhlazenej Giant za nemravnou(!) cenu :( ...
Cvičky od Shimana - výběr je, ne že ne. Cvičky od Shimana - výběr je, ne že ne.
U "hodináře" - ucelená řada Garmin "hodinek". U "hodináře" - ucelená řada Garmin "hodinek".
Huong Mai Ling/odpovědný vedoucí. Nebo ne? Aha, to je spešl akce od SWEEP! Huong Mai Ling/odpovědný vedoucí. Nebo ne? Aha, to je spešl akce od SWEEP!
Jak mi to říkal ten kluk šikmookej na tržnici: "... ser na číslo, sou levný!" :) Jak mi to říkal ten kluk šikmookej na tržnici: "... ser na číslo, sou levný!" :)
Kromě Decathlonu, kterej měl povedenou prezentaci, se (poněkud hůře) ukázal i Hervis. Kromě Decathlonu, kterej měl povedenou prezentaci, se (poněkud hůře) ukázal i Hervis.
Slevy vládnou světu!!! ... no jo, ještě pořád jsme neopustili tržnici ... Slevy vládnou světu!!! ... no jo, ještě pořád jsme neopustili tržnici ...
A tady konečně něco hezkýho - S - od kolegů z Velocentra :). A tady konečně něco hezkýho - S - od kolegů z Velocentra :).
Speciálka od DT Swiss - zajímavý kousek, který stojí za otočení hlavy (minimálně) :). Speciálka od DT Swiss - zajímavý kousek, který stojí za otočení hlavy (minimálně) :).
Vítejte v elektrosvětě! Největší prezentace elektrokol včetně testování a známých tváří. Zde třeba AKUMO. Vítejte v elektrosvětě! Největší prezentace elektrokol včetně testování a známých tváří. Zde třeba AKUMO.
CRUSSIS - nemohl chybět Béda Trávníček/alias "Džegr" CRUSSIS - nemohl chybět Béda Trávníček/alias "Džegr"
...kluci z Rakouska - a jejich KTM ... ...kluci z Rakouska - a jejich KTM ...
Od "Boše" už ne jenom příklepovku! :) ... tohle je MTF a katalogy kol a sekaček :)... kdy se roztočí kolo štěstí i zde? Od "Boše" už ne jenom příklepovku! :) ... tohle je MTF a katalogy kol a sekaček :)... kdy se roztočí kolo štěstí i zde?
elektromašina od Greaser - tam kde byste čekali nádrž je schováná baterie - a asi pořádná! :) elektromašina od Greaser - tam kde byste čekali nádrž je schováná baterie - a asi pořádná! :)
“náš” Apache překvapil novým designem a zajímavým stánkem, tak se mrkněte třeba na tohle ... “náš” Apache překvapil novým designem a zajímavým stánkem, tak se mrkněte třeba na tohle ...
... a na tohle. ... a na tohle.
ŠKODA v profipelotonu, do Čech - s podporou Škodovky, vstupuje We Love Cycling!!! ŠKODA v profipelotonu, do Čech - s podporou Škodovky, vstupuje We Love Cycling!!!
Tak se mějme rádi i mezi sebou navzájem! :) Tak se mějme rádi i mezi sebou navzájem! :)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies