Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Svoboďákovy cyklocajky

Vytvořeno29.03.2019
Ahoj vážení, jak jsme vám již sdělili, vše co se u nás v Kolokrámu najde, má svůj příběh, svoji duši... A protože, jak již bylo jednou sděleno, na For Bikes letos opět nebudeme(nepřijde možná ani kouzelník :)), máme pro vás jako omluvu v těchto dnech připravenou namísto toho velmi speciální a neopakovatelnou nabídku! Jakou? Můžete si takto přes náš e-shop v době od 29. - 31.3. koupit něco potřebného do své cyklistické výbavy :) nebo si udělat jen tak radost pro dobrý pocit, případně můžete rovnou osedlat Cipa na LW kolech a přidat se tak k nám do naší okřídlené smečky :)! O co se tedy bude konkrétně jednat? No přece o zboží námi zastupovaných značek jako je: CIPOLLINI, DMT, SPECIALIZED a nebo LIGHTWEIGHT. Tak na co ještě čekáte :)? Objednávejte :)! Akce "Svoboďákovy cyklocajky" právě začala - nebo přesněji, už běžííí :)! Děkujeme vám tímto za důvěru a stálou přízeň! Cuba Libre a kolokrámníci. Svoboďákovy cyklocajky Svoboďákovy cyklocajky

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies