Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Finále soutěže "Zažij ten POCit"

Vytvořeno26.03.2019
Halo, halo, chtěl bych tímto poděkovat všem, kteří se zapojili do námi vypsané soutěže "zažij ten POCit"! Osobně mě až překvapilo, kolik se nám sešlo reportů. Vypadalo to u nás následně dost podobně, jako kdysi v televizním pořadu nad dopisy diváků :) :)! Z doručených více jak 42 výtvorů jsme v prvním kole sami u nás v Kolokrámu vybrali cca 12 postupujících a dále již bylo opravdu zapeklité, koho vyškrtnout, "dát mu padáka" a koho nechat projít do finále... Finálních pět reportů nahodil náš nedočkavý kolega včera odpoledne komplet na náš FB profil. Byl bych nicméně rád, abyste se vy, kteří jste ještě nehlasovali, k uvedeným reportům vrátili a postupovali férově a dali sami laik tomu, kdo sdílí podobné POCity jako vy sami :). Nechceme, aby tato akce dopadla jako kolikrát náš "zlatý slavík" nebo volby do senátu :)... Nechceme, aby jednotlivé příspěvky laikovali jen kamarádi, přátelé nebo rodina jednotlivých autorů :)... Ten kdo bude mít u svého příspěvku nejvíc laiků, ten vyhraje, ten získá hlavní a jedinou cenu od Sport Level Conceptu a bude mít snad následně, jako my všichni, ten nejlepší POCit :)! Finálové reportáže pro, ty kteří to nechtějí složitě hledat na našem FB profilu, jsou k shlédnutí případně i zde na našem blogu: Odkaz na 1. příspěvek Odkaz na 2. příspěvek Odkaz na 3. příspěvek Odkaz na 4. příspěvek Odkaz na 5. příspěvek Děkuju vám všem za pozornost a těším se nedočkavě, koho sami určíte za vítěze. Hezké dny a pohodu. Cuba Libre Děkuju vám všem za pozornost a těším se nedočkavě, koho sami určíte za vítěze. Cuba Libre Děkuju vám všem za pozornost a těším se nedočkavě, koho sami určíte za vítěze.
Cuba Libre

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies