Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Druhý příspěvek v soutěži „Zažij ten POCit“.

Vytvořeno25.03.2019
poc-2 Vážení cyklisté, věřím že jste se již nemohli dočkat svých vytuněných strojů. Přečtěte si však jaké POCity mám já jako manželka cyklisty. Dnes ráno zvolal "začíná sezóna 2019". Protočily se mě panenky. Zase se budou všude válet jeho bidony, ta jeho speciální výživa určená jen pro cyklisty, kterou si děti pletou s kapsičkami s přesnídávkou a pijou to. Všude rozvěšený zpocený dresy a k tomu nějaký lacláče atd.. A to ani nemluvím o tom když mu začnou závody. Přes celý týden po práci se honí na kole. V sobotu se zrychtuje na závodech a celou neděli je nepoužitelný. Takže já mám ze začátku sezony POCity velmi špatné, protože můj manžel a otec našich dětí bude pořád v tahu!!! Nicméně si to u mě trochu vylepšil tím, že napsal že kolo je pro něj miláček číslo 2.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies