Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Litespeed

Vytvořeno18.02.2019
Svého času v cyklistice naprostá bomba - titan! Byla to historicky jen krátká epizoda,... Svého času v cyklistice naprostá bomba - titan! Byla to historicky jen krátká epizoda,... Svého času v cyklistice naprostá bomba - titan! Byla to historicky jen krátká epizoda,... ... ale dodnes přežívá enkláva fajšmekrů, kteří na něj nedají dopustit. ... ale dodnes přežívá enkláva fajšmekrů, kteří na něj nedají dopustit. Pro znalce tedy staví extra kousky třeba LITESPEED. Pro znalce tedy staví extra kousky třeba LITESPEED. Tak si ho prohlédněme - tak často tyhle parádní kusovky zase na očích nejsou. Tak si ho prohlédněme - tak často tyhle parádní kusovky zase na očích nejsou. Je to přeci jenom kus ušlechtilého materiálu a taky nezapomeňme na klasickou ruční práci - to když se "dá dohromady" ... Je to přeci jenom kus ušlechtilého materiálu a taky nezapomeňme na klasickou ruční práci - to když se "dá dohromady" ... ... rázem je na světě exemplář, na kterém s radostí spočine oko znalce i laika. ... rázem je na světě exemplář, na kterém s radostí spočine oko znalce i laika. Výrobce se nemusí obávat, umístit na výrobku své logo - je to záruka exkluzivity a kvality. Výrobce se nemusí obávat, umístit na výrobku své logo - je to záruka exkluzivity a kvality. Tak co byste, kamarádi, radili? Jak ho ustrojit? Co na něj navěsit, aby se ta jedinečnost ještě "podtrhla"? :-D Tak co byste, kamarádi, radili? Jak ho ustrojit? Co na něj navěsit, aby se ta jedinečnost ještě "podtrhla"? :-D

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies