Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Krize středního věku???

Vytvořeno15.02.2019
Dnes mi Štyby sdělil na švihu, mimo jiné, "...vole, ty máš asi midlife crisis?" :-D. Nejprve jsem si myslel, že se mě ptá na stejnojmennou píseň mé oblíbené kapely Faith no more. Nicméně, po chvíli pokračoval dál: "... chlapi v tvým věku měněj manželky za milenky a kupujou si drahý káry a ty jsi místo toho začal vozit helmu a na řídítkách máš Garmin a měříš si tepovku...?":-D Asi má pravdu, jde to se mnou v poslední době dost z kopce... nebo spíš "do kopce"??? :-D Jsem asi, jak říká občas Křižák, "ruskej stroj" co má velkou spotřebu a hovno výkon (ale zase, když už nějak funguje, tak se jen tak nezastaví a dá se opravit třeba jenom kladivem ...:-D) ... to kladivo mi, pro jistotu, vezou v mechaničáku :-D. Dnes mi Štyby sdělil na švihu, mimo jiné, "...vole, ty máš asi midlife crisis?" :-D. Nejprve jsem si myslel, že se mě ptá na stejnojmennou píseň mé oblíbené kapely Faith no more. Nicméně, po chvíli pokračoval dál: "... chlapi v tvým věku měněj manželky za milenky a kupujou si drahý káry a ty jsi místo toho začal vozit helmu a na řídítkách máš Garmin a měříš si tepovku...?":-D Asi má pravdu, jde to se mnou v poslední době dost z kopce... nebo spíš "do kopce"??? :-D Jsem asi, jak říká občas Křižák, "ruskej stroj" co má velkou spotřebu a hovno výkon (ale zase, když už nějak funguje, tak se jen tak nezastaví a dá se opravit třeba jenom kladivem ...:-D) ... to kladivo mi, pro jistotu, vezou v mechaničáku :-D. Dnes mi Štyby sdělil na švihu, mimo jiné, "...vole, ty máš asi midlife crisis?" :-D. Nejprve jsem si myslel, že se mě ptá na stejnojmennou píseň mé oblíbené kapely Faith no more.
Nicméně, po chvíli pokračoval dál: "... chlapi v tvým věku měněj manželky za milenky a kupujou si drahý káry a ty jsi místo toho začal vozit helmu a na řídítkách máš Garmin a měříš si tepovku...?":-D Asi má pravdu, jde to se mnou v poslední době dost z kopce... nebo spíš "do kopce"??? :-D
Jsem asi, jak říká občas Křižák, "ruskej stroj" co má velkou spotřebu a hovno výkon (ale zase, když už nějak funguje, tak se jen tak nezastaví a dá se opravit třeba jenom kladivem ...:-D)
... to kladivo mi, pro jistotu, vezou v mechaničáku :-D.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies